Jotex Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Jotex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Darwin Rosenbaum
Jeg har akkurat handlet hos Jotex for første gang, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeservicen og produktene. Det var så enkelt å finne det jeg lette etter, og utvalget av interiørvarer...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Inspirerende Interiørshopping Hos Jotex

  Jeg har akkurat handlet hos Jotex for første gang, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeservicen og produktene. Det var så enkelt å finne det jeg lette etter, og utvalget av interiørvarer på nettstedet var virkelig imponerende. Da jeg hadde noen spørsmål om et produkt, kommuniserte jeg med kundeservice via chatfunksjonen, og de svarte raskt og hjelpsomt. Jeg satte pris på den personlige oppmerksomheten som ble gitt meg som kunde. Jeg bestilte gardiner til stuen min, samt noen pynteputer til soverommet mitt. Produkter kom i god stand og etter planlagt leveringstidspunktet . Produktene var av høy kvalitet til en rimelig pris også! Montere dem hjemme ved egenhånd gikk greit! Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Jotex til andre som er på utkikk etter inspirasjon eller produkter innenfor hjeminnredning. Deres gode utvalg sammensteamhet med god service gjorde min erfaring meget postitiv!


Andre så også på