Jotex

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 6
Pris 5
Levering 6

Totalt

5.8
50.0% vil kjøpe her igjen

Jotex

Nå for tiden kan du finne nesten alle produkter du kan tenke deg på nettet, det spiller ingen rolle hva det er. På nett kan du finne mat til hele familien, møbler og dingser, leker til både barn og kjæledyr samt hvitevarer og utemøbler. Det er praktisk at du nå for tiden kan finne alt på nett fordi du slipper å gå i fysiske butikker, du trenger aldri å tilpasse deg noen åpningstider og du kan sitte komfortabelt hjemme på sofaen eller i senga og handle hele døgnet. Noen nettbutikker har valgt å ha et sortiment hvor de tilbyr en bestemt type produkter, og kun produkter som ligner. Mens andre nettbutikker er ute etter å ha et så stort utvalg som mulig og selger derfor produkter i alle forskjellige kategorier. Jotex er et selskap som opererer i Sverige men også i andre land og de tilbyr sine kunder møbler og andre dingser. Er produktene verdt prisen hos Jotex? Er kvaliteten på produktene god eller vil de gå i stykker umiddelbart? Hva med returer, er de enkle å gjøre ved behov? Dette er bare noen av spørsmålene du kan finne svaret på ved å lese andres anmeldelser.

Informasjon om selskapet Jotex

Jotex er et selskap som både ble grunnlagt og lansert i 1962 og som i dag driver Sveriges største nettbutikk for hjemmetekstiler og dekorasjon. Eieren av selve nettstedet Jotex er Ellos Group og de opererer i Sverige, Norge og Finland. Selskapet driver all sin virksomhet fra Borås i Sverige. Selskapets navn Jotex kommer fra de to ordene «Jo» fra selskapets grunnlegger og ordet «tex» fra ordet tekstil.

Produkter hos Jotex

De har produkter til Stue, Soverom, Kjøkken, Baderom, Gang, Barnerom, Hjemmekontor, Uterom. De har også kategorier som inkluderer nyheter, Bestselgere, Gardiner, Møbler, Tepper, Sengetøy, Dekor, Belysning, Utemøbler, Barnerom, Puter & pledd, Kjøkken & borddekking, Baderomstekstiler, Kjæledyr, Prøver i tillegg til outlet. Hos selskapet kan du finne produkter i ulike kategorier som sengetøy, puter og pledd, dekorasjon, badetekstiler og så videre. Hvis du legger inn en bestilling hos selskapet og deretter av en eller annen grunn føler deg misfornøyd, har du opptil 30 dager på deg til å returnere. Slik at du da kan få pengene tilbake eller velge et annet produkt hvis du foretrekker det. Du kan også velge ekspresslevering om du foretrekker det, eller du kan også velge hjemlevering dersom du har lagt inn en stor eller tung bestilling. Jotex har også et eget nyhetsbrev som du kan abonnere på for å motta informasjon om kampanjer og tilbud direkte til din e-postinnboks. Hvordan kan du nå kundeservice hos Jotex? På selskapets nettsider besvares de oftest stilte spørsmålene, du kan gå dit og lese hvis du har spørsmål eller bekymringer. Ønsker du å komme i kontakt med selskapets kundeservice, kan du gjøre det ved å enten ringe dem på telefon eller sende dem en e-post.

Erfaringer med Jotex

Har du noen erfaring med firmaet Jotex? Hvis du har, skriv gjerne din egen anmeldelse om selskapet. Hvor lang tid tok leveringen? Var produktene av tilstrekkelig kvalitet? Vil du anbefale Jotex til venner og familie? Hvordan var prisene? Del din mening her!


Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Darwin Rosenbaum 1 år siden
8
Jeg har akkurat handlet hos Jotex for første gang, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeservicen og produktene. Det var så enkelt å finne det jeg lette etter, og utvalget av interi...
L
Line 3 måneder
3.5
Dårligere kundeservice enn et flyselskap.
Jeg mottok en skadet vare, og ble bedt om å returnere den så jotex kunne reparere den eller sende meg en ny, dersom de ikke fikk reparert.

Alle anmeldelser ( 2 )

Inspirerende Interiørshopping Hos Jotex

Jeg har akkurat handlet hos Jotex for første gang, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kundeservicen og produktene. Det var så enkelt å finne det jeg lette etter, og utvalget av interiørvarer på nettstedet var virkelig imponerende. Da jeg hadde noen spørsmål om et produkt, kommuniserte jeg med kundeservice via chatfunksjonen, og de svarte raskt og hjelpsomt. Jeg satte pris på den personlige oppmerksomheten som ble gitt meg som kunde. Jeg bestilte gardiner til stuen min, samt noen pynteputer til soverommet mitt. Produkter kom i god stand og etter planlagt leveringstidspunktet . Produktene var av høy kvalitet til en rimelig pris også! Montere dem hjemme ved egenhånd gikk greit! Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Jotex til andre som er på utkikk etter inspirasjon eller produkter innenfor hjeminnredning. Deres gode utvalg sammensteamhet med god service gjorde min erfaring meget postitiv!

D
Darwin Rosenbaum 1 år siden
6
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Taklampe

Dårligere kundeservice enn et flyselskap.
Jeg mottok en skadet vare, og ble bedt om å returnere den så jotex kunne reparere den eller sende meg en ny, dersom de ikke fikk reparert.

Etter en uke fikk jeg pengene tilbake uten noen forklaring. Da jeg kontaktet kundeservice sa de at jeg måtte bestille på nytt dersom jeg ønsket lampen, for de kunne ikke reparere den ødelagte lampen. Lampen hadde nå gått opp i pris. Da jeg ba dem sende en ny lampe, svarte de at jeg ikke kunne få en ny lampe fordi jeg hadde «betalt med kort».

Da jeg ba om forklaring på dette fikk jeg aldri svar.

Bestilte heller ny lampe fra en annen butikk som virket mer seriøst.

L
Line 3 måneder
6
Bestille
2
Service
2
Pris
4
Levering
3.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!