DHgate

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

DHgate

Shopping på internett blir mer og mer populært hver dag, og det er heller ikke så rart. Det er praktisk å handle på nett fordi du ikke trenger å tilpasse deg noen åpningstider, noe som også betyr at du kan handle hele døgnet. Utvalget på nett er nesten uendelig, og du kan virkelig finne nesten alle produkter du kan tenke deg. Mange liker også å handle på nett fordi de kan sitte komfortabelt hjemme og handle med enten mobiltelefonen eller datamaskinen uten engang å forlate sofaen eller sengen. Noen nettbutikker har valgt å spesialisere seg på en bestemt produkttype eller kategori, mens andre nettbutikker har valgt å ha et sortiment hvor du kan finne nesten alle produkter du kan tenke deg. Har du hørt om DHGate? Er du nysgjerrig, men usikker på hva de gjør eller om de er pålitelige? Les videre for å lære om nøyaktig hva dette selskapet selger, og ta en titt på noen kundeanmeldelser for å finne ut om de tilbyr kvalitetstjenester og -produkter.

Om DHGate

DHgate er et e-handelsselskap som har vært aktivt i markedet siden 2004 og har et sortiment bestående av 22 millioner produkter. DHgate fungerer som en slags nettbutikk hvor ulike produsenter og produktskapere kan selge produktene sine på DHgate. I dag er det omtrent 2,2 millioner selgere som selger produktene sine via DHGate og hvert 1,3 sekund foretas et kjøp via nettsiden. Ulike samarbeidspartnere som DHgate har er for eksempel American Express, DHL, FedEX, Mastercard, etc. DHgate har også lansert sin egen app.

Produkter og tjenester av DHGate Services

DHGate-produktene er delt inn i flere kategorier på nettsiden deres for å lette en enkel handleopplevelse for kunden. Totalt er det 15 kategorier: Leker, Hobbyer og babyer, barn (plysjleker, actionfigurer, lærings- og utdanningsleker, barnehagesengetøy, babymatprodukter, babyhelse og omsorg osv.), elektronikk (elektroniske sigarettprodukter, hodetelefoner, høyttalere, Spill, batterier og ladere tec), mobiltelefoner og tilbehør (mobiltelefoner og smarte enheter som klokker og armbånd, mobiltelefondeler, mobiltelefontilbehør som kabler, etuier og ladere osv.), helse og skjønnhet (neglekunst, hudpleie), Barbering, skjønnhetsutstyr, munnhygiene, medisinsk utstyr, massasje, duft, synspleie osv.), datamaskiner og kameraer (programvare, tastaturer, minnekort, kameraer i GoPro-stil, nettbrett osv.), smykker og klokker (klokker, smykkesett, Øredobber, armbånd, ringer, halskjeder), bryllup og formelle begivenheter (bryllupslør, underkjoler og sko, cocktailkjoler, brudekjoler), bil og motorsykkel (kjøretøyverktøy, bildeler, interiørtilbehør, sikkerhetsalarmsystem, minikameraer, låsesmedutstyr osv.), A klær (dame, herre, cosplay og kostymer osv.), Sport og utendørs (atletisk og utendørs klær, utendørs sport, trening og trening osv.), Hjem og hage (pynt, kjæledyrutstyr, hjemmetekstiler osv.), Lys og belysning (LED-rør) og pærer, innendørs belysning, belysningstilbehør, lyskastere osv.), Hår og styling (extensions, parykker, pleie og styling osv.), Vesker, sko og tilbehør (motetilbehør, sko, vesker og bagasje osv.) og flere kategorier (skolemateriell, Taktisk utstyr, måle- og analyseinstrumenter, musikkinstrumenter etc).

Erfaringer med DGGate

Del noen tilbakemeldinger om kundeopplevelsen din, klager, tips eller ros! Hva synes du om DHGate? Hvis du har noen erfaring med å handle på siden deres, vil vi gjerne høre hva du synes om dem og hva din mening var om din egen kundeopplevelse. Del gjerne tankene dine i en kundeanmeldelse for å informere andre kunder. Hva har DHGate-kunder å si om produktene deres? Les og skriv kundeanmeldelser om deres elektronikk, tilbehør, klær og belysning!

Informasjon

8F Building A, U-CENTER, No.28 Chengfu Road, Haidian District, Beijing,China.
10008 Beijing
8F Building A, U-CENTER, No.28 Chengfu Road, Haidian District, Beijing,China.
USA
customer-support@DHgate.com

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse