Newport

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 6

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Newport

For å kunne føle deg hjemme i ditt eget hjem, ønsker du virkelig å lage din egen type interiør og virkelig få brukt kreativiteten din. Noen liker å ha et veldig fargerikt hjem som virkelig gjør dem glade, mens andre foretrekker svart og hvitt med kanskje noen gull- eller sølvting for en touch av det hele. Når det kommer til interiør er det også noe som finnes både på nett og i fysiske butikker. Ved å handle på nett gir du deg selv friheten til å sitte hjemme og handle, og du trenger nesten bare å løfte en finger for å kunne handle så mye du vil. Når det kommer til interiørdesign og møbler på nett, er Newport et selskap som tilbyr online interiørdesign, møbler, belysning. Er produktene av god kvalitet og er de verdt prisen fra selskaper som Newport? Vil kundeservice være nyttig hvis du trenger å kontakte dem? Dette er bare noen av de mange mulige spørsmålene du kan finne svar på i andres anmeldelser. Det er alltid greit å skrive anmeldelser uavhengig av om du har noen positive eller negative tanker og meninger om en bedrift.

Mer informasjon om Newport

Selskapets første fysiske butikk ble grunnlagt og åpnet i 1997 og de har senere åpnet flere fysiske butikker og i dag er de også aktive på nett hvor de tilbyr sine produkter. I 1999 begynte de å produsere egne sengesett og også andre hjemmetekstiler. De jobber hardt for at du skal kunne føle deg hjemme, og at du har den typen interiør som gjør at du føler deg bra! De har som mål at de skal utvide seg, og nå ut til flere kunder.

Hva Newport tilbyr deg

På selskapets hjemmeside finnes ulike produktkategorier, samt en søkefunksjon hvor du kan søke blant alle produktene i sortimentet. Hvis bestillinger gjøres innenfor et bestemt beløp, trenger ikke kunden å betale noen fraktkostnader, ellers gjelder en fraktkostnad på din ordre. Normal leveringstid er mellom 2 og 10 virkedager forutsatt at det bestilte produktet allerede er på lager. Dersom en kunde ønsker pakken sin levert til et annet land er det mulig, men da må de først kontakte kundeservice. Hvordan kan du kontakte Newport? Skulle kunden kontakte selskapets kundeservice (enten på telefon eller e-post), bør de huske å ta med ordrenummeret sitt fordi det virkelig kan hjelpe å håndtere saken mye raskere. På selskapets hjemmeside er det skriftlige vilkår og betingelser og informasjon om for eksempel leveranser, gebyrer og hva som vil skje dersom kunden mottar et defekt produkt. Skulle det faktisk være slik at en kunde får et produkt som er ødelagt, bør de starte med å kontakte kundeservice på Newport. Hvis saken ikke er avgjort allerede, kan kunden fortsette med det.

Erfaringer med Newprot

Har du kjøpt noe fra Newport? Hvis du har det, kan du skrive din egen anmeldelse om selskapet der du forteller oss hva du syntes om kvaliteten på produktene, hvordan kundeservicen hjalp deg hvis du kontaktet dem og hvordan det fungerte å klage om du måtte. Vi setter pris på at du legger igjen en anmeldelse og deler din erfaring med potensielle kunder!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Ben Zulauf 1 år siden
9
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Newport da jeg nylig kjøpte noen interiørartikler og møbler fra nettbutikken deres. Utvalget av eksklusive produkter innen hjemmeinnredning er imponere...

Alle anmeldelser ( 1 )

Få unikt design fra eksperten - Opplev Newport

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Newport da jeg nylig kjøpte noen interiørartikler og møbler fra nettbutikken deres. Utvalget av eksklusive produkter innen hjemmeinnredning er imponerende, og jeg satte pris på at de hadde et utvalg som var relatert til den amerikanske østkysten og den europeiske kolonistilen. Det viste seg å være akkurat det jeg lette etter. Jeg var spesielt imponert over kvaliteten på produktene. Fra putene til teppene, hver eneste detalj var nøye utvalgt fra ledende interiørmerker i Europa, noe som gjorde at alt så fantastisk ut sammen når jeg fikk det levert hjem til meg selv. Kundeservicen er også verdt å nevne. De besvarte alle mine spørsmål raskt og profesjonelt. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele kjøpsprosessen. Alt i alt vil jeg sterkt anbefale Newport for de som ønsker å finne eksklusive møbler og interiørartikler med høy kvalitet.|​​​​​

B
Ben Zulauf 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
6
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse