Bakeren og Kokken

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 2
Service 2
Pris 2
Levering 2

Totalt

2
100.0% vil kjøpe her igjen

Bakeren og Kokken

Er du ute etter å handle kjøkkenutstyr på nett, men er usikker på hvilken butikk du burde velge? Er du redd du ikke skal oppleve samme kundeservicen på nett som du ville i en butikk? Det er dette vi vil hjelpe deg med. Denne siden er laget for at du skal kunne lese anmeldelser og erfaringer fra andre brukere om nettbutikker innen alle sjangre. Om du ser etter en nettbutikk som selger kjøkkenutstyr kan muligens Bakeren og Kokken være det du ser etter, men for å gjøre det lettere for deg å velge kan du lese om andre brukeres opplevelser og vurderinger her! Les anmeldelsene for å finne ut om dette er en pålitelig nettbutikk og dermed enkelt unngå noe form for lureri eller svindel.

Om Bakeren og Kokken

Nettbutikken Bakeren og Kokken ble startet av ekteparet Hanna og Ulf Kihlberg i 2005. Det ble startet fra hjemmet deres i Gøteborg og vokste derfra. I starten ble alt gjort fra hjemmet deres og ekteparet måtte pakke enkelte forsendelser midt på natten for å få det til å gå rundt. Den første fysiske butikken kom i 2007 når ekteparet ikke lenger kunne drive selskapet fra hjemmet sitt. En butikk ble åpnet i Gøteborg i Sverige der selskapet fortsatt har sitt hovedkontor. Nettbutikken kom til i Norge rundt 2016 og er nå en del av Egmont, et ledende medieselskap i Norden.

Produkter og tjenester av Bakeren og Kokken

Bakeren og Kokken er et selskap som selger kjøkkenmaskiner og kjøkkenutstyr i Skandinavia. Sortimentet er bredt og de fører mange av de mest populære selskapene som Bosch, Braun, Weber og Kähler. På nettsiden finner du de fleste produkter til kjøkkenet som kjøkkenmaskiner av ulike slag, kniver, kafferedskap, panner, bakeutstyr mm. Men også innredningsprodukter som lamper, tekstiler, pynt og dekorasjoner. Nettsiden har også en blogg med inspirasjon til kjøkkenet. På bloggen finner du ulike guider, oppskrifter og tips til kjøkkenet. De hevder også å ha 365 dager angrerett hvor du kan sende produktet i retur og gratis levering dersom bestillingen din overstiger 500kr. På nettsiden finner du en egen avdeling for salg med nedsatte varer og om du er heldig kan du også motta eller finne en rabattkode som gir deg avslag på bestillingen din. Nettbutikken tilbyr ulike betalingsmetoder og godkjenner både betalingskort, faktura og delbetaling fra Klarna.

Komplimenter, klager og tips om Bakeren og Kokken

Her kan du lese om andres erfaringer og opplevelser med selskapet Bakeren og Kokken. Dersom du har benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til dette selskapet setter vi stor pris på om du kan legge igjen en anmeldelse. Vi setter pris på all informasjon du ønsker å dele som kan hjelpe andre med å finne ut om dette er en god nettbutikk for kjøkkenutstyr. Gikk bestillingen greit for seg? Mottok du riktig produkt; farge, modell, størrelse? Hvordan opplevde du et eventuelt møte med kundeservice? Var de hyggelige og hjelpsomme? Alt du kan si om selskapet er verdifull informasjon for alle som trenger hjelp med å finne det beste selskapet på nett.

Informasjon

John Bunyans Väg 2
41878 Göteborg
John Bunyans Väg 2
Sverige
kundservice@bagarenochkocken.se
031252222

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Ditt navn 1 år siden
2
s
siss heim 1 år siden
2
Verste kundeservice ever!
Svarer ikke på telefon

Alle anmeldelser ( 2 )

Hvilken tjeneste eller produkt kjøpte du

D
Ditt navn 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Gassgrill

Verste kundeservice ever!
Svarer ikke på telefon

s
siss heim 1 år siden
Bestille
2
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse