Smarta Saker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Smarta Saker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gaetano
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos SmartaSaker! Produktene de selger er virkelig smarte og innovative. Det var så mange morsomme gaver å velge mellom, og jeg klarte nesten ikke å velge bare én ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse av SmartaSaker: Fantastiske Produkter Og Utmerket Kundeservice

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos SmartaSaker! Produktene de selger er virkelig smarte og innovative. Det var så mange morsomme gaver å velge mellom, og jeg klarte nesten ikke å velge bare én ting å kjøpe. Kundeservicen var også utrolig hjelpsom og vennlig. De ga meg gode råd om hvilke produkter som ville passe mine behov best, noe som virkelig hjalp meg med valget mitt. Bestilling på nettstedet deres var også utrolig enkelt. Jeg ble holdt oppdatert gjennom hele prosessen, fra bestilling til levering av produktet mitt. Produktet kom i god stand og fungerte akkurat som beskrevet. Jeg vil definitivt handle hos SmartaSaker igjen og vil anbefale dem til alle som leter etter smarte løsninger eller morsomme gaver!


Andre så også på