Click & Grow Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Click & Grow

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Malvina Zieme
Jeg har nylig kjøpt en Click & Grow Smart Indoor Garden, og jeg kan ærlig si at produktet har overgått mine forventninger. Å ha ferske urter tilgjengelig hjemme hele året er virkelig fantastisk! De...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enklest Inndørshage: Min erfaring med Click & Grow

  Jeg har nylig kjøpt en Click & Grow Smart Indoor Garden, og jeg kan ærlig si at produktet har overgått mine forventninger. Å ha ferske urter tilgjengelig hjemme hele året er virkelig fantastisk! Det var utrolig enkelt å sette opp min innendørs hage takket være detaljerte instruksjoner som fulgte med pakken. Alt jeg trengte var inkludert, inkludert jord- og frøpatronene. Jeg ble imponert over hvor raskt plantene vokste, og teknologien bak selv-vanningssystemet gjorde det såre enkelt å vedlikeholde dem. Jeg kunne også fjernovervåke hagen fra telefonen min via den gratisappen deres. Samtidig som dette produktet ga meg frihet til å velge hvilke urter jeg vil dyrke hjemme, er det bærekraftige elementer i produktet også verdt å nevne. Click & Grow bruker bare GMO-frie frø og holdbare materialer i sine pods-systemer - noe som betyr mindre avfall! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Click & Grow til alle venner eller familie som ønsker å ha grønne fingre på et sted utenfor hagen sin!


Andre så også på