Drømmerom

Alle anmeldelser

Drømmerom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Drømmerom

Er det på tide med en oppussing av barnerommet? Har den lille vokst ut av krybbesengen sin og har nå behov for en større og bedre tilpasset seng? Når det kommer til barna våre er kvalitet og trygghet det aller viktigste når man skal se etter møbler. Drømmerom er en populær nettforhandler av barnesenger, men for å finne ut om produktene og tjenestene deres står til de høye kravene man sette innenfor denne kategorien er det viktig å undersøke litt på forhånd. På denne siden hjelper vi deg med å finne all informasjon du trenger ved å dele andre brukeres erfaringer og opplevelser slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk du kan stole på når du skal handle ny seng til barnet ditt. 

Om Drømmerom
Drømmerom ble etablert i 2007. Selskapets visjon er å være Norges største forhandler av tema- og barnesenger. I 2010 kjøpte de også opp sin aller største konkurrent, barnerommet.no. Drømmerom inngår i 2012 en av sine viktigste samarbeid med den franske leverandøren Parisot, og produktene deres blir et av selskapets største satsingsområder. Alle produktene fra Parisot er produsert i Europe og etter europeiske standard- og sikkerhetskrav. Senere er Drømmerom Parisots eneste leverandør av produktene deres, og Drømmerom får nå også muligheten til å formidle disse produktene til andre møbelforretninger.

Produkter og tjenester av Drømmerom
Drømmerom fører et stort sortiment av barnesenger, temasenger og køyesenger. På nettsiden er produktene delt inn i kategoriene for gutterommet, prinsesserommet, køyensenger og madrasser. Under gutterommet er noen av de mest populære produktene senger utformet som biler, brannbil, campervan og andre mer praktiske kombimøbler som seng med inkludert skrivebord og lignende. Under prinsesserommet finner man også senger utformet som biler gjerne i rosa farger, men også temasenger som ligner en Disney prinsessevogn og de samme kombimøblene som for gutterommet, men også andre møbler som for eksempel sminkebord. Madrassene drømmerom fører er all Certipur og Øko-Tex merket. Certipur merking er en sikkerthetsmerking av skum som lover at enkelt skadelige stoff ikke er brukt i produksjonen av madrassen. Øko-Tex eller trygge tekstiler er en sertifisering for produkter som ikke inneholder allergifremkallende stoffer. Hos Drømmerom har de en prisgaranti som vil si at de lover å matche samme pris dersom du finner samme produkt billigere hos en annen forhandler. De samarbeider også med Klarna som står for all fakturering, og ved å bruke dette faktureringsselskapet kan de også tilby kundene sine betalingsutsettelser og delbetalinger av bestillingen sin. 

Komplimenter, klager og tips om Drømmerom
Har du noen erfaringer med dette selskapet? Har du handlet barnesenger eller køyesenger fra Drømmerom? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ved å legge igjen en anmeldelse om din opplevelse er du med å hjelpe andre brukere med å finne de beste og mest pålitelige nettbutikkene. I anmeldelsen din setter vi stor pris på om du kan fortelle litt om hele bestillingsprosessen. Hva opplevde du som positivt eller negativt med produktene og tjenestene til dette selskapet? Holdt de det de lovet når det kom til leveringstid, kvalitet og service?