Drømmerom Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Drømmerom

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mrs. Annie Mraz
Jeg nylig kjøpte en fantastisk bilseng hos Drømmerom for min 4 år gamle sønn. Fra begynnelsen av var opplevelsen flott. Nettsiden deres var enkel å navigere gjennom og jeg fant det utrolige utvalge...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En drømmende opplevelse hos Drømmerom

  Jeg nylig kjøpte en fantastisk bilseng hos Drømmerom for min 4 år gamle sønn. Fra begynnelsen av var opplevelsen flott. Nettsiden deres var enkel å navigere gjennom og jeg fant det utrolige utvalget av barne møbler uten problem. Da produktet ble levert, ble jeg imponert over hvor godt laget sengen var. Kvaliteten på materialene var øyeblikkelig synlig og monteringen gikk smertefritt takket være de tydelige instruksjonene som fulgte med. Min sønn elsker absolutt sin nye seng, spesielt siden han er så begeistret for biler! Det har vært fantastisk å se ham lykkelig sovende om natten etter at vi fikk dette nydelige tillegget til rommet hans. Alt i alt kan jeg ikke anbefale Drømmerom nok når det gjelder barnemøbler - fra nettsideopplevelsen til kundeservicen til selve produktet, alt var førsteklasses!


Andre så også på