Grandado

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Grandado

Grandado er en kinesisk nettbutikk som tilbyr et stort og variert utvalgt av produkter. Det er den type nyttige produkter som man ikke ante eksisterte en gang. Denne bedriften lover at hos dem blir handleopplevelsen annerledes sammenlignet med andre kinesiske selskap, for de satser på lokalisering. Vil du finne ut om det stemmer? Hvordan blir opplevelsen forskjellig fra andre kinesiske forhandlere, helt konkret? Om du lurer på det har du kommet til riktig sted. Hos ReviewsBird skaper vi et rom der smarte forbrukere kan fortelle om erfaringene sine med ulike bedrifter. Vil du også legge igjen din egen anmeldelse?

Om Grandado

Grandado er en kinesisk bedrift, men de vektlegger lokalisering. Det betyr at de forstår hvor viktig det er for kundene å føle seg hjemme i kommunikasjon med selskapet. Derfor satser de på å drifte nettsiden slik at alt får et lokalt preg, fra utseendet, til tekstene og kundeservicen. De har norsk og engelsktalende partnere for å sikre en god kommunikasjonsflyt. Med dette ønsker de å skille seg fra andre kinesiske leverandører av nyttige produkter som er ukjent i Europa. Målet med den norske siden ser ut til å være å få norske forbrukere til å føle seg trygge når de handler hos dem. På denne måten ønsker de å fjerne enhver tvil hos kunden.

Produktene til Grandado

Grandado tilbyr et stort utvalg av produkter til lave priser. Blant de 5 millioner artiklene i sortimentet kan man finne alt mulig rart, fra katteleker til roterbare speil til bilen som eliminerer blindsonen. Her er det bare å bla gjennom alle kategoriene, for mest sannsynlig visste du ikke at disse varene eksisterte i det hele tatt. De har delt produktene inn i 3 ulike, ganske brede kategorier: Klær og tilbehør, sport og underholdning, og bagasje og vesker. Likevel er det best å ta seg litt tid til å se gjennom de mange produktene i sortimentet, for de kategorinavnene er lite beskrivende i forhold til alt man kan finne der.

Leveringsvilkårene til Grandado

Produktene blir stort sett fraktet fra Kina. Leveringstiden er maks 30 dager, og kostnaden er inkludert i prisen. Dersom man ønsker en raskere levering på 15-25 virkedager er det mulig å bestille ekspresslevering for ca. 2 euro. Det er lengre leveringstid enn på andre nettbutikker fordi varene sendes direkte fra lageret i Kina. På denne måten kutter de fordyrende mellomledd. Eventuelle tollavgifter forekommer kun for bestillinger over 150 euro. Grunnet de lange leveringstidene tilbyr de pakkesporing og 100 dagers retur. Leveringene gjennomføres av internasjonalt anerkjente fraktselskap.

Erfaringer med Grandado

Det store utvalget gjør oss veldig nysgjerrige. Har du noen gang bestilt noe fra Grandado? Har du noen favoritter blant disse produktene? Utfordrer de virkelig alle stereotypiene om kinesiske butikker? Hvordan flyter kommunikasjonen med selskapet? Kunne du forholde deg til kundeservicen på norsk, eller på engelsk? Måtte du noen gang sende en vare i retur? Vi vil gjerne høre mer om dine opplevelser med Grandado. Skriv gjerne en kort anmeldelse, slik at leserne våre kan oppdage en genial nettbutikk, eller kanskje unngå en frustrerende opplevelse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!