Bad

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8.7
Service 9.3
Pris 9.3
Levering 8.7

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Bad

Anmeldelse av Bad.no

Bad.no er Norges eldste VVS nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter til bad, kjøkken, vaskerom og hage. Med sin høykvalitetsmerker, er siden et pålitelig valg for alle som ønsker å oppgradere sitt hjem.

Produktsortiment

Bad.no tilbyr et imponerende utvalg av produkter innenfor kategorier som baderomsinnredning, dusj og dusjkabinett, blandebatteri, toalett, servant, badekar, kjøkkenarmatur, kjøkkenvask, og mye mer.

Kvalitet og pålitelighet

Bad.no samarbeider med kjente merkevarer som Svedbergs, INR Iconic Nordic Rooms, JRG Sanipex, Linn Bad og Viggo Wahl Pedersen (VIWA), noe som sikrer at alle produkter er av høy kvalitet og pålitelighet.

Enkel nettbutikk

Nettbutikken til Bad.no er enkel å navigere gjennom, med tydelige kategorier og filtreringsalternativer som gjør det enkelt å finne akkurat det du leter etter. Produktbeskrivelsene er detaljerte og gir all nødvendig informasjon om hvert produkt.

Anmeldelser og tilbud

Bad.no har over 2500 anmeldelser med en gjennomsnittlig vurdering på 4,5 av 5 stjerner, som er et tydelig tegn på deres gode kundeservice og kvalitetsprodukter. Nettsiden tilbyr også jevnlige kampanjer og tilbud, slik at kundene kan få enda bedre priser på sine favorittprodukter.

For å sitere en berømt person: "Kvalitet er ikke en handling, det er en vane." - Aristoteles

Konklusjon

Bad.no er uten tvil en pålitelig nettbutikk når det gjelder å oppgradere badet, kjøkkenet, vaskerommet eller hagen din. Med et bredt utvalg av produkter, høy kvalitet og pålitelighet, samt gode anmeldelser og jevnlige tilbud, er Bad.no et utmerket valg for alle som ønsker å skape sin drømmebolig.

Vi oppfordrer alle som har handlet på Bad.no til å legge igjen en anmeldelse og dele deres erfaring med andre. Din tilbakemelding er verdifull og kan hjelpe andre besøkende å ta en informert beslutning.

Legg igjen din egen anmeldelse på Bad.no nå!

Informasjon

Midtunhaugen 13 A
5224 Nesttun
Midtunhaugen 13 A
Norge
support@bad.no
33998110

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Fredrik 3 måneder
10
Fant Svedbergs Alta toalettpakke på Bad.no og så at de hadde gode tilbakemeldinger på Trustpilot. Levering skjedde utrolig raskt, pakken var sendt samme dag. God kommunikasjon underveis og i...
K
Karl R. 3 måneder
10
Kjøpte en Quooker Flex sort matt fra Bad.no
Utrolig rask levering og topp produkt. Smidig nettbutikk.
L
Lyda 2 år siden
7
Jeg nylig kjøpt produkter fra Bad.no og jeg må si at opplevelsen var veldig positiv. Nettbutikken har et bredt utvalg av VVS-produkter tilgjengelig for kjøp, inkludert alt man trenger til ba...

Alle anmeldelser ( 3 )

SvedbergsAltatoalettpakkelevertetilforventning

Fant Svedbergs Alta toalettpakke på Bad.no og så at de hadde gode tilbakemeldinger på Trustpilot. Levering skjedde utrolig raskt, pakken var sendt samme dag. God kommunikasjon underveis og ingen problemer. Toalettet er lekkert og godt å sitte på. Anbefales!

F
Fredrik 3 måneder
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

QuookerFelx

Kjøpte en Quooker Flex sort matt fra Bad.no
Utrolig rask levering og topp produkt. Smidig nettbutikk.

K
Karl R. 3 måneder
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Et godt valg for alle dine VVS-behov!

Jeg nylig kjøpt produkter fra Bad.no og jeg må si at opplevelsen var veldig positiv. Nettbutikken har et bredt utvalg av VVS-produkter tilgjengelig for kjøp, inkludert alt man trenger til badet, kjøkkenet og vaskerommet. Det er over 20 000 produkter å velge mellom noe som gjør det enklere å finne akkurat det jeg trengte. Det som virkelig står ut med Bad.no er prismatchen deres. Jeg sammenlignet prisene med andre nettbutikker i samme kategori før jeg handlet hos dem, men Bad.no hadde de beste prisene på produktene jeg ønsket meg. Frakten tok kun 2-4 dager, og hele prosessen var helt klimanøytral! Samlet sett gir min erfaring med Bad.no meg tillit til å handle igjen fra denne nettbutikken når jeg trenger fremtidige VVS-produkter eller -utstyr

L
Lyda 2 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
7
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!