Ambient Lounge Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ambient Lounge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rolfson
Jeg har nylig kjøpt en sakkosekk fra Ambient Lounge og jeg må si at opplevelsen var fantastisk! Fra start til slutt ble jeg imponert av deres profesjonalitet og kvaliteten på produktene deres. De...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Ambient Lounge anmeldelse

  Jeg har nylig kjøpt en sakkosekk fra Ambient Lounge og jeg må si at opplevelsen var fantastisk! Fra start til slutt ble jeg imponert av deres profesjonalitet og kvaliteten på produktene deres. Det første som fanget oppmerksomheten min var det store utvalget av produkter de hadde å velge mellom, fra sakkosekker til modulsofaer og hundesenger. Jeg endte opp med å kjøpe en stor hvit sakkosekk til stuen min, og den har blitt et stort trekkplaster for alle gjestene mine. Da jeg mottok pakken, ble jeg igjen overrasket over kvaliteten på produktet. Det var godt laget og føltes virkelig som om det ville vare i mange år framover. Å sette sammen den nye møbelvarmen vår tok ikke mer enn noen få minutter å gjøre. Alt i alt er jeg svært fornøyd med mitt kjøp fra Ambient Lounge. De leverer ikke bare flotte produkter, men også førsteklasses service.


Andre så også på