Bedre Nætter

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Bedre Nætter

Kunne du tenke deg å kunne handle alt av sengeutstyr på nett? Det kan ofte være enklere å skaffe seg en oversikt over ulike modeller og spesifikasjoner på nettbutikker enn dersom en må gå fra butikk til butikk for å skaffe seg all informasjon. Men hvordan kan du for eksempel sammenligne Bedre Nætter vs jensen? For å finne de beste nettbutikkene kan du på denne siden lese om andres erfaring og opplevelse fra de ulike forretningene. Bedre Nætter er et stort selskap innen for seng og madrass i Norge og Skandinavia, og her kan du enkelt finne ut om dette er riktig nettbutikk for deg!

Om Bedre Nætter

Bedre Nætter ble etablert i Østjylland i Danmark av tre unge venner, to av disse er brødrene Martin og Jonas Byskov, og den siste er Anders Henningsen. Sammen startet de Bedre Nætter på et kontor og har fortsatt å vokse siden 2013. I 2015 bestemte selskapet seg for å kun fokusere på å være en nettforhandler, dette gjorde de fordi de mente at det var dette som skulle til for å kunne tilby kundene sine lavere priser. Dette fordi de ikke hadde noen lokaler med kostnader som strøm og husleie. I dag har Bedre Nætter base i Aarhus med ansatte fra hele Skandinavia.

Produkter og Tjenester av Bedre Nætter

Selskapet er en nettforhandler for senger, madrasser, og tilbehør. Av senger finner du et sort valg av modeller både innenfor regulerbare senger og kontinentalsenger. Noen av de mest populære modellene er Venus, Jupiter og Senses. i Tillegg til senger finner du også tilbehør som sengerammer, dyner, puter, sengesett og laken. Av dyner og puter finner du både varianter som er Svanemerket, Nomitemerket som vil si at produktet er godt egnet for de som lider av husstøvmidd allergi, og Øko-tex sertifisert eller trygge tekstiler som vil si at stoffet ikke inneholder noen allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Selv om varene mottas fra et annet land tilbyr selskapet både gratis frakt og varene må heller ikke gjennom Norsk toll som vil si at det ikke påbeløper noen ekstra tollavgift. Selskapet tilbyr en 100 dagers test periode hvor du har mulighet til å for eksempel bytte fasthetsgrad i sengen du har kjøpt, eller returnere varen og bli refundert kjøpesummen. De har også en prisgaranti som varer i 30 dager der de lover å matche samme pris dersom du finner det samme produktet billigere hos en annen forhandler. For å spare penger på kjøpet ditt kan du enten gå til tilbudskategorien på nettsiden eller se opp for en rabattkode som kan gi deg avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Bedre Nætter

Vi ønsker svært gjerne å høre om din opplevelse dersom du har handlet hos dette selskapet. Din informasjon om din opplevelse kan hjelpe andre med å finne ut som de burde velge denne forhandleren når de skal kjøpe seg ny seng eller sengeutstyr. Legg gjerne igjen en anmeldelse der du forteller litt om servicen - var du i kontakt med kundeservice og hvordan opplevde du dette? Leveringstid - mottok du varen innen forespeilet leveringstid? Produktet - stod produktet til forventningene?

Informasjon

Østre Langgade 58
8643 Ans By
Østre Langgade 58
Danmark
kontakt@bedrenaetter.dk
78750077

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

S
Sophia Kiehn V 1 år siden
9.5
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Bedre Nætter. Etter å ha søkt på nettet etter den perfekte sengen for hele familien, snublet jeg over denne nettsiden og bestemte meg for å teste den ut....

Alle anmeldelser ( 1 )

Positiv erfaring hos Bedre Nætter

Jeg vil gjerne dele min erfaring med Bedre Nætter. Etter å ha søkt på nettet etter den perfekte sengen for hele familien, snublet jeg over denne nettsiden og bestemte meg for å teste den ut. Først av alt ble jeg positivt overrasket over hvor lett det var å finne det jeg lette etter på deres nettside. De har et bredt utvalg av senger i forskjellige størrelser som passer til enhver families behov. Bestillingsprosessen var også veldig enkel og oversiktlig. Jeg satte stor pris på at de hadde gratis levering, noe som gjorde opplevelsen enda bedre. Da sengen ankom, ble vi ikke skuffet. Kvaliteten på produktet var fantastisk, og hele familien sov godt fra første natt! Det er virkelig sant at "bedre netter" fører til "bedre dager." Overall sett kan jeg trygt si at Bedre Nætter levde opp til sine løfter om god kundeservice, høykvalitetsprodukter og en problemfri kjøpsopplevelse. Jeg ville absolutt anbefale denne butikken til alle mine venner og familie!

S
Sophia Kiehn V 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!