Bedre Nætter

Alle anmeldelser

Bedre Nætter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Bedre Nætter

Kunne du tenke deg å kunne handle alt av sengeutstyr på nett? Det kan ofte være enklere å skaffe seg en oversikt over ulike modeller og spesifikasjoner på nettbutikker enn dersom en må gå fra butikk til butikk for å skaffe seg all informasjon. Men hvordan kan du for eksempel sammenligne Bedre Nætter vs jensen? For å finne de beste nettbutikkene kan du på denne siden lese om andres erfaring og opplevelse fra de ulike forretningene. Bedre Nætter er et stort selskap innen for seng og madrass i Norge og Skandinavia, og her kan du enkelt finne ut om dette er riktig nettbutikk for deg!

Om Bedre Nætter
Bedre Nætter ble etablert i Østjylland i Danmark av tre unge venner, to av disse er brødrene Martin og Jonas Byskov, og den siste er Anders Henningsen. Sammen startet de Bedre Nætter på et kontor og har fortsatt å vokse siden 2013. I 2015 bestemte selskapet seg for å kun fokusere på å være en nettforhandler, dette gjorde de fordi de mente at det var dette som skulle til for å kunne tilby kundene sine lavere priser. Dette fordi de ikke hadde noen lokaler med kostnader som strøm og husleie. I dag har Bedre Nætter base i Aarhus med ansatte fra hele Skandinavia

Produkter og Tjenester av Bedre Nætter
Selskapet er en nettforhandler for senger, madrasser, og tilbehør. Av senger finner du et sort valg av modeller både innenfor regulerbare senger og kontinentalsenger. Noen av de mest populære modellene er Venus, Jupiter og Senses. i Tillegg til senger finner du også tilbehør som sengerammer, dyner, puter, sengesett og laken. Av dyner og puter finner du både varianter som er Svanemerket, Nomitemerket som vil si at produktet er godt egnet for de som lider av husstøvmidd allergi, og Øko-tex sertifisert eller trygge tekstiler som vil si at stoffet ikke inneholder noen allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Selv om varene mottas fra et annet land tilbyr selskapet både gratis frakt og varene må heller ikke gjennom Norsk toll som vil si at det ikke påbeløper noen ekstra tollavgift. Selskapet tilbyr en 100 dagers test periode hvor du har mulighet til å for eksempel bytte fasthetsgrad i sengen du har kjøpt, eller returnere varen og bli refundert kjøpesummen. De har også en prisgaranti som varer i 30 dager der de lover å matche samme pris dersom du finner det samme produktet billigere hos en annen forhandler. For å spare penger på kjøpet ditt kan du enten gå til tilbudskategorien på nettsiden eller se opp for en rabattkode som kan gi deg avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Bedre Nætter
Vi ønsker svært gjerne å høre om din opplevelse dersom du har handlet hos dette selskapet. Din informasjon om din opplevelse kan hjelpe andre med å finne ut som de burde velge denne forhandleren når de skal kjøpe seg ny seng eller sengeutstyr. Legg gjerne igjen en anmeldelse der du forteller litt om servicen - var du i kontakt med kundeservice og hvordan opplevde du dette? Leveringstid - mottok du varen innen forespeilet leveringstid? Produktet - stod produktet til forventningene?