Bedre Nætter Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bedre Nætter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sophia Kiehn V
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Bedre Nætter. Etter å ha søkt på nettet etter den perfekte sengen for hele familien, snublet jeg over denne nettsiden og bestemte meg for å teste den ut. Først...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring hos Bedre Nætter

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med Bedre Nætter. Etter å ha søkt på nettet etter den perfekte sengen for hele familien, snublet jeg over denne nettsiden og bestemte meg for å teste den ut. Først av alt ble jeg positivt overrasket over hvor lett det var å finne det jeg lette etter på deres nettside. De har et bredt utvalg av senger i forskjellige størrelser som passer til enhver families behov. Bestillingsprosessen var også veldig enkel og oversiktlig. Jeg satte stor pris på at de hadde gratis levering, noe som gjorde opplevelsen enda bedre. Da sengen ankom, ble vi ikke skuffet. Kvaliteten på produktet var fantastisk, og hele familien sov godt fra første natt! Det er virkelig sant at "bedre netter" fører til "bedre dager." Overall sett kan jeg trygt si at Bedre Nætter levde opp til sine løfter om god kundeservice, høykvalitetsprodukter og en problemfri kjøpsopplevelse. Jeg ville absolutt anbefale denne butikken til alle mine venner og familie!


Andre så også på