Lampemesteren Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lampemesteren

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wyman
Jeg har nylig kjøpt lamper fra Lampemesteren og jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Utvalget deres er virkelig imponerende, og det var enkelt å finne akkurat det jeg lette etter - takket vær...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En glødende anmeldelse av Lampemesteren

  Jeg har nylig kjøpt lamper fra Lampemesteren og jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Utvalget deres er virkelig imponerende, og det var enkelt å finne akkurat det jeg lette etter - takket være den oversiktlige nettsiden deres. Jeg ble spesielt imponert over kvaliteten på lampene mine når de ankom hjemmet mitt. Det var tydelig at hvert element av lampene hadde blitt nøye utformet og produsert for å skape et flott sluttresultat. Jeg føler meg trygg på at disse lampene vil tåle tidens tann uten problemer. I tillegg var leveringstiden kortere enn jeg forventet, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Jeg hadde ikke ventet å ha min bestilling innen få dager, men det er nøyaktig hva som skjedde. Totalt sett vil jeg definitivt anbefale Lampemesteren til noen på jakt etter designlamper av høy kvalitet online!


Andre så også på