Bedtime

Alle anmeldelser

Bedtime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Christiania Glasmagasin
Christiania Glasmagasin

Noen ganger vil man bare ha noe ekstra fint til hjemmet. Det er ikke ofte man er helt sikker på hva det er man vil ha, men noe fint er alltid...

Logo BGA
BGA

Interiør er noe veldig mange er opptatte av, men som kanskje ikke alle vet hvordan de skal gjøre. Det er en vanskelig balansegang s&a...

Logo Solarplexius
Solarplexius

Det er alltid godt og gøy å ta seg en kjøretur. En god gammeldags road trip er undervurdert, og det er så mye å se ...

Logo Axel Arigato
Axel Arigato

Mote er noe som er viktig for mange, og det har det egentlig vært i mange år også. Det er noe som har dominert kulturlivet for ma...

Bedtime

Et hjem gir oss komfort og avlapping. Derfor må du oppdatere hjemmet ditt med de riktige fasilitetene som kan garantere din komfort. Hjemmet ditt skal være et sted der du føler deg trygg, og et sted du kan slappe av etter en stressende dag på jobben. Noen vil kanskje hevde at andre steder som hoteller, kan tilby deg lignende eller bedre komfort som du kan få hjemme. En interessant ting med å eie et hjem er imidlertid at du har luksusen av å velge ditt anlegg, og i ditt eget tempo. En vanlig feil noen gjør når de investerer i hjemmet sitt, er å bruke så mye på andre apparater eller fasiliteter, men å bruke lite på soveromsprodukter. De sikrer at de går for de billigste sengene og madrassene, selv om det er av dårlig kvalitet. Følgen av denne feilen er mye søvnløs natt og ubehag. Vi vet alle hvordan dårlige sovevaner reduserer produktiviteten vår i løpet av dagen. Dette betyr imidlertid ikke at man ikke kan finne rimelige madrasser og senger av god kvalitet. Sengetid hevder å forsyne kunder med varianter av senger, madrasser og annet sengetilbehør. For den beste opplevelsen foreslår vi at du leser uavhengige kundeanmeldelser av Bedtime her før du vurderer å handle hos dem. Finn flere anmeldelser her hos Reviwesbird.

Om Bedtime
Bedtime er en Irland-basert leverandør av senger, sengetøy, madrasser og annet relatert soveromstilbehør. Selskapet har et lager og kontor med base i Belfast, Irland, hvorfra de leverer til sine kunder. Sengetid samarbeider med sengetøymerker som Silent Night, Comfort by Nature, Rejuvenate, Kaymed og Burrow + Sleep. De skryter av å være stolte av å tilby komfortable madrasser og stilige sengerammer håndplukket av søvnekspertene deres for å garantere kundene en salig søvn.

Produkter og tjenester fra Bedtime
Bedtime tilbyr kunder med varianter av sengetøy, senger, madrasser og annet relatert tilbehør. De har en bred samling av madrasser, inkludert pocketfjær, åpen fjær, kombinasjonsmadrass, minneskum, rullede madrasser og mer. Disse madrassene er tilgjengelige i størrelser som små enkeltrom, enkeltrom, dobbeltrom, konge, superkonge og mer. Sengetid tilbyr kunder med senger som divansenger, metallsenger, polstrede senger og tresenger. De har også varianter av tilbehør som sengegavl, madrassbeskytter og pute. Selskapet gir også kundene en "nyttig madrassguide" for å hjelpe dem med å finne sengetøyet deres. Bedtime hevder å tilby gratis frakt fra Irland på alle bestillinger, i tillegg til en avbestillingsregler på 14 dager.

Erfaringer med Bedtime
Har du kjøpt produktene til Bedtime? Vi vil gjerne at du deler din erfaring med selskapet hvis du svarte ja på det nevnte spørsmålet. Dette vil hjelpe potensielle kunder til å ta en velinformert beslutning når det gjelder nedlatende virksomhet. Vil du si at selskapet tilbyr sengetøy av god kvalitet? Tilbyr de sengetøy som holder lenge? Fikk du trøst av å bruke produktene deres? Elsker du designet og utseendet til sengene deres? Er produktene deres ganske rimelige som vedlikeholdt på nettsiden deres? Hvor nyttig er kundestøtteteamet deres? Syntes du det var vanskelig å navigere på nettsiden deres? Hvor lang tid tok det før bestillingen din kom til deg? Vil du anbefale sengetid til venner og familie? Hvis du har andre tilbakemeldinger fra Bedtime å dele med potensielle kunder, vennligst gjør det her.