Bedtime Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bedtime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eusebio
Jeg kjøpte nylig noen søvnrelaterte produkter fra Bedtime, og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres. De har virkelig fokusert på én ting: å sikre at kundene sover godt. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En god natts søvn

  Jeg kjøpte nylig noen søvnrelaterte produkter fra Bedtime, og jeg må si at jeg er imponert over kvaliteten på produktene deres. De har virkelig fokusert på én ting: å sikre at kundene sover godt. Det som gjorde min opplevelse hos Bedtime spesielt bra var den gode veiledningen de ga meg i kjøpsprosessen. De forklarte alt grundig og brukte tid på å finne ut hvilke produkter som ville passe mine individuelle behov best. Sortimentet til Bedtime inneholder et stort utvalg av produkter som de selv produserer, noe som betyr at man kan stole på at varene er av høy kvalitet. Jeg følte meg trygg på å handle her. Alt i alt var min erfaring med Bedtime positiv og jeg vil definitivt anbefale dette stedet til alle som ønsker en god natts søvn!


Andre så også på