CarpetVista Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

CarpetVista

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wilton
Jeg har nylig kjøpt et teppe fra CarpetVista, og jeg må si at opplevelsen var helt fantastisk. Det hadde det beste utvalget av kvalitetstepper til en rimelig pris som jeg noen gang har sett. Hjemm...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk shoppingopplevelse med CarpetVista

  Jeg har nylig kjøpt et teppe fra CarpetVista, og jeg må si at opplevelsen var helt fantastisk. Det hadde det beste utvalget av kvalitetstepper til en rimelig pris som jeg noen gang har sett. Hjemmesiden deres er godt designet og brukervennlig, noe som gjorde det veldig enkelt for meg å navigere gjennom de forskjellige stilene og størrelsene. Jeg satte også stor pris på 30-dagers pengene-tilbake garanti-garantien, siden det kan være vanskelig å velge riktig teppe online uten først å ha sett det fysisk. Leveringstjenesten var også imponerende og effektiv - teppet mitt ble levert rett hjem på døren min i løpet av kort tid etter bestillingen min. Alt i alt vil jeg anbefale CarpetVista til alle som ser etter gode kvalitetstepper med utmerket service.


Andre så også på