Gardenstore

Alle anmeldelser

Gardenstore

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Gardenstore

Mange av oss synes hagen er minst like viktig som hjemmet, og bruker mye tid på å få den til å se ut akkurat slik som vi vil. Det er en del tilbehør og redskaper som trengs for å skape den perfekte hagen, og i dag finner du alt av dette på nett. Er du på jakt etter en nettbutikk som har alt du trenger for hagen din? Gardenstore er en nettbutikk med stort utvalg, men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler? Her på denne siden kan du lese anmeldelser og informasjon fra andre som allerede har kjennskap til Gardenstore før du bestemmer deg for om dette er riktig butikk for deg!

Om Gardenstore
Gardenstore ble opprinnelig startet som en Svensk hagebutikk på nett. I 2018 ble det også registrert som et Norskregistrert utenlandsk foretak. I følge selskapet selv er målet deres å bli den aller største og beste hagebutikken i Norge ved å tilby et sortiment av velkjente merker, overkommelige priser, gratis frakt og god kundeservice. Selskapet tilbyr produkter som er tilpasset både private kunder og bedrifter eller profesjonelle. Selskapet ønsker å bli det selvsagte valget for handel av produkter til hagen og uteområdet. 

Produkter og tjenester av Gardenstore
Hos Gardenstore finner du et bredt utvalg av produkter egnet før hagen og uteplassen. Alle produktene deres er delt inn i hovedkategoriene redskap & maskiner, grill & utekjøkken, utemiljø, utemøbler, hytte & drivhus og dyrking & plantestell. Noen av de mest populære produktene du kan finne på Gardenstore er blant annet gressklippere, spabad, ebiler for barn og varmelamper. Nettbutikken har også en egen kampanjeside der du finner alle tilbudsvarene, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. Alle prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkludert merverdiavgiften og du kan se det totale beløpet inkludert frakt i handlekurven. Når du handler fra Gardenstore vil leveringstiden variere etter produkt, men du kan se den antatte leveringstiden for hver enkel vare på produktsiden. Selskapet tilbyr gratis frakt på alle ordrer over 999kr, men for varer under denne totalsummen blir fraktbeløpet regnet ut baser på hvilke varer du kjøper. Du har automatisk 90 dagerbytterett når du handler fra denne leverandøren noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å sende varene i retur så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du har også 3 årsreklamasjonsrett dersom det skulle forekomme feil på produktet som er utenfor vanlig slitasje. 

Komplimenter, klager og tips om Gardenstore
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Dersom du har handlet varer fra Gardenstore vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med dette selskapet. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne de aller beste nettbutikkene. Fortell gjerne litt om selve bestillingsprosessen, brukervennligheten til nettsiden, kvaliteten på produktet, servicen du mottok og all annen relevant informasjon.