LilySilk Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

LilySilk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Diego
Jeg har akkurat kjøpt noen produkter fra LilySilk og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Produktene er av høy kvalitet og silkematerialet føles luksuriøst mot huden min. Jeg kjøpte både senget...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  LilySilk - Luksusprodukter i silke

  Jeg har akkurat kjøpt noen produkter fra LilySilk og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Produktene er av høy kvalitet og silkematerialet føles luksuriøst mot huden min. Jeg kjøpte både sengetøy, putetrekk og nattkjole, og alle produktene ser ut til å være godt laget. En annen ting som imponerte meg med LilySilk var fargemangfoldet deres. De tilbyr et bredt spekter av nyanser, slik at du kan finne den perfekte fargen for ditt hjem eller din garderobe. Og selv om prisene kanskje er litt høyere enn gjennomsnittet, tror jeg absolutt det er verdt hver krone når du får så høy kvalitet på produktene dine. Til slutt vil jeg legge til at fraktprosessen også gikk veldig bra. Produktene mine ble levert raskt og i god stand. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med LilySilk, og vil absolutt anbefale dem videre.


Andre så også på