Lysman Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lysman

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Abel
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Lysman! Jeg kjøpte nylig noen lamper på deres nettbutikk og jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Utvalget var stort og jeg fant akkurat det jeg lette et...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bestill premium-lamper fra Lysman for din beste belysningsopplevelse

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Lysman! Jeg kjøpte nylig noen lamper på deres nettbutikk og jeg er veldig fornøyd med produktene mine. Utvalget var stort og jeg fant akkurat det jeg lette etter. Nettstedet deres var svært brukervennlig - å navigere gjennom de forskjellige lampene var en lek. Det tok ikke lang tid før jeg fant de perfekte lampene for mitt hjem. Jeg la inn bestillingen min og fikk rask levering uten problemer. Pakken ble godt pakket, slik at produktet kom uten skade hva som helst når den ble levert til huset mitt. Lampeproduktene selv er av høy kvalitet, så jeg føler meg trygg på at disse vil være vel verdt investeringen i mange år fremover! Samlet sett vil jeg anbefale Lysman til alle som ser etter flotte belysningsalternativer online eller ønsker å oppgradere sine nåværende armaturer og lamper.


Andre så også på