HomeStore

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

HomeStore

Huset ditt skal være et sted hvor du føler deg hjemme. Men du vil ikke føle deg hjemme uten noen møbler for å skape et komfortabelt oppholdsrom. Så hvor kan du finne de beste møblene? Et selskap som tilbyr varer for hvert rom i huset ditt er HomeStore. Men hva blir kvaliteten på stolene deres? Hvor komfortable vil sengene deres være? Vil bordene deres være sterke og holdbare nok til å plasseres i en travel husholdning og vare i årevis? Vil dine belysningsløsninger bli levert før det blir mørkt? Og vil kundeservicen til HomeStore hjelpe deg når du trenger deres hjelp? Du kan best høre dette fra kunder som allerede har fått en vare fra HomeStore. Les anmeldelsene deres for å undersøke om de er fornøyde med hjemmeutstyret sitt. Deres kommentarer, meninger, vurderinger og erfaringer kan hjelpe deg med å finne ut om HomeStore har produkter du burde kjøpe eller ikke.

Om HomeStore

Høsten 2022 ble HomeStore en del av Norske Nettbutikker AS. Dette for å blant annet sikre bedre avtaler i forhold til logistikk, leverandører, produsenter og markedsføring.HomeStore er en butikk som siden oppstart i 2016 har hatt fokus på å levere kvalitetsprodukter til noen av markedets beste priser. Butikken har totalt over 4000 produkter som dekker bredt innenfor hus, hjem, hage, hverdag, fritid og det profesjonelle markedet. De hevder ar de jakter etter nye og spennende produkter i god kvalitet, og har et stort kontaktnett av leverandører i både Norge og utlandet. De er lidenskapelig opptatt av å sikre en god kundereise, og du kan enten ringe eller kontakte dem på mail hvis du lurer på noe. Har du spørsmål om din ordre kan du sende en E-post: kundeservice@HomeStore Har du spørsmål kan du også kontakte de, på telefon 485 16 080. Målet er å tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til markedets aller beste priser. De gir prisgaranti på ordinære varer. Det vil si at butikken skal matche konkurrenters priser, så sant det ikke gjelder ekstraordinære tilbud. Finner du et produkt hos denne butikken som ligger ordinært lavere i pris hos en konkurrent, ta kontakt, slik at de matcher prisen. HomeStore sine priser er faste, og lave. HomeStore opererer ikke med kunstig høye priser for så og sette en unormalt høy rabatt for å tiltrekke seg kunder. Hos Homestore vil du alltid få kvalitetsvarer til markedets beste priser.

Produkter hos HomeStore

Norske Nettbutikker drifter og utvikler en rekke nettbutikker innenfor ulike bransjer. Totalt har vi over 4000kvm lager fordelt i Bergen og Halden, og vi omsetter i 2022 for 60 millioner. Interesserte kjøpere kan kjøpe møbler til stue, spisestue, soverom, kjøkken, gang og bad, samt møbler til kontoret. Hage- og utemøbler er også tilgjengelig hvis du trenger dem. Denne kategorien inneholder spisestuestoler og -bord, camping- og grillmøbler og mange flere. Du kan undersøke deres samling av møbler nærmere. Abrihome-anmeldelser er tilgjengelige for kjøpere som trenger forsikring om hvorvidt de er pålitelige eller ikke.

Erfaringer med HomeStore

Hva synest du om HomeStore? Hvis hjemmet ditt allerede inneholder møbler fra HomeStore, vil vi være takknemlige for å høre om din erfaring. Hvor komfortable er stolene deres? Er bordene deres like solide som annonsert? Og hva er din personlige mening om HomeStore leveringstjeneste og kundeservice? Fortell oss mer og legg til en anmeldelse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

T
Tiara 1 år siden
9
Jeg har nylig handlet på Homestore.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg let...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fornøyde kunder hos Homestore.no

Jeg har nylig handlet på Homestore.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg satte også pris på den detaljerte produktbeskrivelsen som hjalp meg å velge riktig produkt. Nettsiden var lett å navigere, noe som gjorde hele kjøpeprosessen mer behagelig. Betalingen gikk også smidig, og jeg mottok raskt en bekreftelses-e-post om at bestillingen ble behandlet. Det tok ikke lang tid før pakken min ankom, og produktet var akkurat slik beskrevet på nettstedet. Kvaliteten på produktet var god og holdbarheten virket betryggende. Samlet sett er jeg glad for at jeg valgte Homestore.no for mitt siste kjøp, og vil definitivt handle der igjen i fremtiden. Takk for god service!

T
Tiara 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!