Homestore.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Homestore.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Tiara
Jeg har nylig handlet på Homestore.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette ette...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde kunder hos Homestore.no

  Jeg har nylig handlet på Homestore.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg satte også pris på den detaljerte produktbeskrivelsen som hjalp meg å velge riktig produkt. Nettsiden var lett å navigere, noe som gjorde hele kjøpeprosessen mer behagelig. Betalingen gikk også smidig, og jeg mottok raskt en bekreftelses-e-post om at bestillingen ble behandlet. Det tok ikke lang tid før pakken min ankom, og produktet var akkurat slik beskrevet på nettstedet. Kvaliteten på produktet var god og holdbarheten virket betryggende. Samlet sett er jeg glad for at jeg valgte Homestore.no for mitt siste kjøp, og vil definitivt handle der igjen i fremtiden. Takk for god service!


Andre så også på