Vivara Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Vivara

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bauch
Jeg har nylig gjort en veldig god opplevelse hos Vivara. Som naturinteressert og fuglekikker var jeg på jakt etter produkter av høy kvalitet for å tiltrekke meg flere lokale fugler til hagen min. M...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vivara Naturvernprodukter: En anbefaling ...

  Jeg har nylig gjort en veldig god opplevelse hos Vivara. Som naturinteressert og fuglekikker var jeg på jakt etter produkter av høy kvalitet for å tiltrekke meg flere lokale fugler til hagen min. Med 35 års erfaring innen biodiversitet, er det tydelig at Vivara virkelig vet hva de driver med når det kommer til produksjon av hagefugl- og naturprodukter. Det store utvalget deres fikk meg virkelig interessert fra starten, spesielt siden de produserte også andre produkter som pinnsvinkasser, ekornkasser og insekthotell samt flaggermuskasser - noe jeg ikke visste var mulig! Jeg kjøpte både en liten fuglemater laget av FSC®-sertifisert treverk og noen poser med renset solsikkefrø fra dem, i håp om å lokke enda mer fugleliv til området mitt. Produktene ble raskt levert hjem til døren min i en fin emballasje som beskyttet produktene godt under transporten. Kvaliteten på maten var god - frøene så rene og fine ut uten altfor mye støv eller rotslam i seg. Alt i alt hadde vi en positiv opplevelse med Vivara Naturvernprodukter. Deres sterke engasjement for biodiversitet og øko-bevissthet kan definitivt ses igjen gjennom kundenes engasjement selv!


Andre så også på