Vivara

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Vivara

Vivara - Et paradis for fugleelskere!

Hvis du er en fugleelsker, er Vivara det perfekte stedet for deg! Vivara er en nettbutikk som spesialiserer seg på produkter tilpasset fuglevenner. Deres brede utvalg av fuglemat, fuglehus, fuglebad og mange andre produkter gjør det til en glede å pleie og mate fuglene i hagen eller på balkongen.

Produktsortiment

Vivara tilbyr et imponerende utvalg av produkter som er nøye utvalgt for å tiltrekke en rekke forskjellige fuglearter. Du kan finne alt fra fuglebrett og fuglematere til fuglekasser og fuglebad. Kvaliteten på produktene er utmerket, og Vivara tar hensyn til både fuglenes ernæringsbehov og utseende.

Har du noen gang ønsket å tiltrekke deg en bestemt fugleart til hagen din? Vivara har spesifikke produkter som er designet for å tiltrekke seg arter som hengende fuglebrett for meis, skjul for hekkende svalepar og mange flere. Du kan virkelig gi disse fantastiske skapningene en trygg og komfortabel plass i din egen hage.

Fagkunnskap og kundeservice

Vivara er ikke bare en nettbutikk, de er også eksperter på fugler! De tilbyr et bredt spekter av informasjon og råd om hver fugleart, inkludert hva slags mat de foretrekker og hvilke habitater de trives i. På deres nettside finner du også mange nyttige artikler og tips om fuglemating og fuglepleie.

Når det gjelder kundeservice, står Vivara virkelig på toppen. Deres team er alltid vennlige, kunnskapsrike og klar til å hjelpe. Enten du trenger veiledning om produkter, trenger hjelp til å velge riktig fuglemater eller har spørsmål om frakt og levering, kan du være trygg på at Vivara vil gi deg den beste mulige assistansen.

Som den berømte ornamenteringen John James Audubon sa: "Et fugleperspektiv gir et bredere perspektiv." Vivara hjelper deg å oppleve dette fugleperspektivet i egen hage eller balkong.

Oppsummering

Vivara er virkelig noe spesielt for fugleelskere. Deres brede utvalg av produkter, høye kvalitet, fagkunnskap og fantastiske kundeservice kan ikke slås. Du vil bli imponert over deres dedikasjon for fuglene og ønsket om å skape et positivt og trygt miljø for dem.

Så hvorfor vente? Ta en titt på Vivara sin nettside i dag og gjør fuglene i ditt nærområde lykkelige!

Gi din omtale

Har du handlet hos Vivara? Del din erfaring med oss og andre fugleelskere. Legg igjen en omtale på vår nettside slik at vi kan bygge en fellesskap av fugleentusiaster som kan dra nytte av hverandres råd og erfaringer. Din omtale kan hjelpe andre fugleentusiaster å ta en informert beslutning. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon

Roald Amundsens gate 6
0161 Oslo
Roald Amundsens gate 6
Norge
info@vivara.no
+4532443029

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

B
Bauch 1 år siden
8
Jeg har nylig gjort en veldig god opplevelse hos Vivara. Som naturinteressert og fuglekikker var jeg på jakt etter produkter av høy kvalitet for å tiltrekke meg flere lokale fugler til hagen...

Alle anmeldelser ( 1 )

Vivara Naturvernprodukter: En anbefaling ...

Jeg har nylig gjort en veldig god opplevelse hos Vivara. Som naturinteressert og fuglekikker var jeg på jakt etter produkter av høy kvalitet for å tiltrekke meg flere lokale fugler til hagen min. Med 35 års erfaring innen biodiversitet, er det tydelig at Vivara virkelig vet hva de driver med når det kommer til produksjon av hagefugl- og naturprodukter. Det store utvalget deres fikk meg virkelig interessert fra starten, spesielt siden de produserte også andre produkter som pinnsvinkasser, ekornkasser og insekthotell samt flaggermuskasser - noe jeg ikke visste var mulig! Jeg kjøpte både en liten fuglemater laget av FSC®-sertifisert treverk og noen poser med renset solsikkefrø fra dem, i håp om å lokke enda mer fugleliv til området mitt. Produktene ble raskt levert hjem til døren min i en fin emballasje som beskyttet produktene godt under transporten. Kvaliteten på maten var god - frøene så rene og fine ut uten altfor mye støv eller rotslam i seg. Alt i alt hadde vi en positiv opplevelse med Vivara Naturvernprodukter. Deres sterke engasjement for biodiversitet og øko-bevissthet kan definitivt ses igjen gjennom kundenes engasjement selv!

B
Bauch 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!