PrettyLittleThing Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PrettyLittleThing

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Naomi
Jeg har nylig handlet på PrettyLittleThing og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Utvalget av klær og kjoler er fantastisk, og jeg ble imponert over kvaliteten på produktene jeg bestil...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos PrettyLittleThing

  Jeg har nylig handlet på PrettyLittleThing og jeg må si at opplevelsen min var veldig positiv. Utvalget av klær og kjoler er fantastisk, og jeg ble imponert over kvaliteten på produktene jeg bestilte. Nettstedet var veldig enkelt å navigere, med et sømløst design som gjorde det lett for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Leveringstiden var også raskere enn forventet, slik at jeg fikk produktene mine i god tid til kommende anledninger. Det som skiller seg ut for meg om PrettyLittleThing er den rimelige prisen. Jeg kunne kjøpe flere produkter fra deres nettbutikk uten å overskride budsjettet mitt! Samarbeidene med influencere hjelper også litt ekstra når man skal velge antrekk! Alt i alt hadde jeg en flott handleopplevelse hos PrettyLittleThing og vil definitivt komme tilbake igjen når jeg trenger noe nytt til garderoben min!


Andre så også på