Beck Söndergaard Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Beck Söndergaard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nolan Swaniawski
Jeg har nettopp kjøpt et sett med tilbehør fra Beck Söndergaard på nettbutikken deres, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingsprosessen var enkel og smidig, det var rask levering, og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kvalitet, bredt utvalg ogenkel bestillingsprosess

  Jeg har nettopp kjøpt et sett med tilbehør fra Beck Söndergaard på nettbutikken deres, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Bestillingsprosessen var enkel og smidig, det var rask levering, og gratis frakt når du bestiller for over 749 NOK gjorde det enda bedre. Kvaliteten på produktene er også fantastisk. Accessoirene føles godt laget og tåler daglig bruk uten slitasje. Vesken jeg kjøpte er både stilig og funksjonell. En annen ting som imponerte meg var utvalget av forskjellige stiler og farger - alt fra klassiske design til mer eksperimentelle mønstre som passer alle personlige preferanser. Til slutt vil jeg også nevne den flotte kundeservicen jeg mottok da jeg hadde noen spørsmål angående bestillingen min. De svarte raskt på min e-postforespørsel med nyttig informasjon om produktene mine.


Andre så også på