Gents

Alle anmeldelser

Gents

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Glossybox
Glossybox

Liker du sminke? I såfall er du ikke alene! Vi finner i dag en hel rekke ulike kosmetiske produkter som du kan bruke, men hvor kan du få...

Logo Lookfantastic
Lookfantastic

Skjønnhet er i aller høyeste grad subjektivt, men det er fortsatt noe som er viktig for de aller fleste. Det er noe veldig mange legg...

Logo Schutz-shoes
Schutz-shoes

Hva man har på seg på føttene er veldig viktig for veldig mange. Man skulle nesten antatt at det egentlig ikke burde være ...

Gents

Det å ta vare på kroppen, huden og håret er ikke noe som er forbeholdt til bare kvinner. Det er noe som har vært en liten mye om at menn skal være menn, og dermed ikke tenke på slike ting. Og det var kanskje en tid det virkelig var sant, men det er det defintivit ikke lenger. I dag har vi butikker som Gents som har forandret helt på det, og som gir deg enormt mange alternativ. Er det noe du er kjent med og har erfaring med? Om ikke, ta gjerne en titt på vår anmeldelse for mer informasjon, og for å vite om det du kan forvente der. Ta en titt, for noen få minutters lesing kan gi deg alt du behøver!

Hva du bør vite om Gents
Navnet er i stor grad ganske selvforklarende i forhold til det du kan forvente å kjøpe der. Og det er noe man kan like, den slags klarhet og tydelighet. Selve selskapet er svensk, og har sitt kontor i Helsingborg. Skåne er generelt et område som har mange entreprenører, og det virker virkelig som at folkene bak Gents har lykkes. Interessant nok er det jo også at det er en kvinne som opprinnelig var skatteadvokat som er bak dette selskapet, og det er en person som forstår menns behov, helt klart. Det er jo til fordel for oss, og Gents selger sine egne produkter, i tillegg til en mengde andre varemerker!

Så er det jo bra at Gents er såpass nære, da du får produktene du har bestilt innen 5 dager. Det er også fri frakt om du bestiller for over 700 kroner, så det er jo bare å pøse på sånn sett. Så får du det meste ut av handelen din i samme slengen. For det er mye interessant og spennende å kjøpe.

Hva du kan kjøpe
Det er fokus på menn hos Gents, noe som er like greit. Det er nok av andre butikker på nettet som tilbyr skjønnhetsprodukter for kvinner, så at vi har en her kun for menn er ikke så farlig. Og du kan kjøpe alt du behøver for kropp, hud, hår, skjegg, parfyme og de har også en egen livsstilsseksjon. Så det er en god og dyp variasjon i det som er tilgjengelig for kjøp, noe som bare gjør det enda bedre sånn sett. De selger både billige og dyre varer, så det er mulig for alle som er ute etter slike produkter til å finne dem hos Gents.

Er det sånn at du kanskje ikke helt vet hva du trenger, eller hvordan visse av produktene brukes, så er det nok av guider hos Gents som kan hjelpe deg. Du kan også ta kontakt med dem om du behøver mer informasjon og kanskje litt veiledning. Det er tydelig å se at Gents er en god og populær butikk, og vi anbefaler høyt at du tar en titt.

Har du handlet hos Gents? Da forteller du oss mer om det her, nøl ikke!