Gents Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gents

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Ruecker
Jeg har nylig besøkt Gents og jeg er strålende fornøyd med både utvalget av produkter og kundeservicen de tilbyr. Her finner man alt man trenger innen barbering, skjeggpleie og hudpleie – samt et i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Glimrende serviceopplevelse hos Gents

  Jeg har nylig besøkt Gents og jeg er strålende fornøyd med både utvalget av produkter og kundeservicen de tilbyr. Her finner man alt man trenger innen barbering, skjeggpleie og hudpleie – samt et imponerende sortiment av nisjeparfymer. Da jeg kom inn i butikken ble jeg møtt med en varm velkomst fra personalet som var svært kunnskapsrike om produktene deres. De ga meg gode anbefalinger basert på min type hud, hårtype og skjeggvekst når jeg spurte etter råd. En annen ting som virkelig stod ut for meg var hygienen. Alle produktene så rene og ryddige ut, noe som ga meg tillit til å prøve disse uten bekymring for eventuelle negative konsekvenser det kan gi på huden min. Jeg tror at Gents virkelig skiller seg ut fra andre lignende butikker, ved å ha ansatte som ikke prøver å selge deg den dyreste varen hver gang du går gjennom døren - her vil de hjelpe deg å finne det beste produktet for dine behov. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse hos Gents, da servicen og kunnskapen deres overgikk mine forventninger. Jeg vil definitivt være en fast kunde fremover!


Andre så også på