Shoecare Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Shoecare

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Leannon
Jeg har nylig besøkt Shoecare sin nettbutikk og jeg er mektig imponert over deres utvalg og kvalitet på tilbehør for sko-og klespleie. Fra skolisser av høyeste kvalitet til smarte løsninger for re...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Verdt hvert øre

  Jeg har nylig besøkt Shoecare sin nettbutikk og jeg er mektig imponert over deres utvalg og kvalitet på tilbehør for sko-og klespleie. Fra skolisser av høyeste kvalitet til smarte løsninger for rensing av skosåler, så er det ingenting som mangler her. Det var enkelt å finne frem på nettsiden og produktene ble presentert med tydelige bilder og passende priser. Jeg satte pris på at produktdetaljene ble nøye forklart slik at jeg kunne sikre meg at riktig produkt ble kjøpt. Til slutt vil jeg nevne den hurtige frakten, som gjorde det mulig å ha mine nye produkter i hus nesten umiddelbart etter bestillingen. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Shoecare.no til alle som ønsker seg de beste produktene for vedlikehold av sine klær og sko.


Andre så også på