Björn Borg

Alle anmeldelser

Björn Borg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Björn Borg

Björn Borg er en svensk klesbutikk som er oppkalt etter den svenske tennisspillern Björn Borg. Klesbutikken startet i 1984 sammen med klesdesigner Rohdi Heintz. De startet med sportsklær, men etter en stund år entret de undertøymarkedet. Undertøymarkedet var ikke så omfattende. Sammen med klesdesigner Andes Arnborge designet de boxershortser som var med på å forandre markedet til det vi har i dag. Björn Borg undertøy tok helt av. I dag er de fremdeles et veldig kjent merkenavn, men lever merket opp til hva de lover? Hvordan er kvaliteten? Hva burde du vite før du handler hos dem? Få svar på alle dine spørsmål ved å lese gjennom ærlige anmeldelser lagt igjen av Björn Borg sine kunder. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse før du velger om dette er en butikk du vil handle hos.

Om Björn Borg
Björn Borg er et merke med sportsklær som opprinnelig ble grunnlagt som en kolleksjon i navnet til den verdenskjente tennisspilleren Bjørn Borg. Björn Borg ønsket å utfordre moten innenfor sport, og vise seg i fargerike klær. Opprinnelig ble selskapet kjent med sin linje for undertøy til herre. Utvalget deres av undertøy for 80 % av overskuddet, men i dag har de mange flere deler i sortimentet. De selger et tilbud av klær, sko, sportsklær, undertøy og mye mer. De selger også nattklær, sokker og badeklær. De har en samling med vesker, men også en serie med briller, og du kan si at de har et ganske stort utvalg av kategorier. Klærne selges i uavhengige klesbutikker og butikker. De selges også på nett. Selskapet er i hendene på Björn Borg Group og er aktivt i mange land som blant annet England, Holland, Sverige, Belgia og Norge. Du kan sortere etter menn, kvinner, barn, topp 10, nyheter. Performance-kolleksjon, sportskolleksjon, tenniskolleksjon badetøy, vesker og sokker. De har også et utsalgssted hvor du kan finne mange spesialtilbud, og stiler på veg ut.

Tjenester med Björn Borg
Butikkene tilbyr et bredt utvalg av herre-, dame- og barneklær, og du finner blant annet et bredt utvalg av undertøy. Hvis du registrerer deg  med din e-post vil du få en rabatt på 10% på den første bestillingen du legger inn. Om du møter problem kan du kontakte deres kundeservice avdeling, og de vil hjelpe deg med å få orden på din utfordring. De leverer alle bestillinger med lokale løsninger for leveringsområdet. Fraktkostnaden er oppgitt i kassen når du fullfører bestillingen. Alle bestillinger leveres til et servicepunkt eller hjemlevering hvis ikke annet er tilgjengelig for valg når du fullfører bestillingen. Björn Borg jobber aktivt med å redusere vårt karbonfotavtrykk, samt å sikre gode arbeidsforhold og respektere menneskerettighetene for folk som produserer produktene våre. Hvis du ikke er fornøyd med et produkt du kjøpte hos Björn Borg, kan du kontakte dem på ulike måter. Du kan kontakte dem via e-post. De har en egen e-postadresse for kundeservice og informasjon. Begge finner du på nettsiden. På samme side finner du også et telefonnummer og et faksnummer som de kan kontaktes på.

Les også anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Björn Borg
Har du noen gang bestilt noe fra Björn Borg? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Hva synes du om denne butikken? Likte du produktene du mottok? Kommer du til å handle her igjen? Møtte du noen problemer? Tok det lang tid før du mottok din ordre? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Legg til din egen kundeanmeldelse og del din erfaring med denne nettbutikken. På denne måten kan du hjelpe potensielle kunder ta den rette avgjørelsen når de bestemmer seg for om dette er en butikk de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på.