Björn Borg Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Björn Borg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Euna Lang
Jeg hadde nylig en god opplevelse med å handle på nettbutikken til Björn Borg. Utvalget av treningstøy og undertøy er imponerende, og jeg fant raskt det jeg var ute etter. Det beste med kjøpet mitt...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bjørn Borg Online Shopping Experience

  Jeg hadde nylig en god opplevelse med å handle på nettbutikken til Björn Borg. Utvalget av treningstøy og undertøy er imponerende, og jeg fant raskt det jeg var ute etter. Det beste med kjøpet mitt var gratis frakt ved kjøp over €80, noe som sparte meg for ekstra kostnader. Leveringen kom også fort i posten, så jeg kunne begynne å bruke produktene mine nesten umiddelbart etter bestillingen ble fullført. Jeg likte veldig godt kvaliteten på både undertøyet og treningsklærne - klærne satt godt og beveget seg fint sammen med kroppen min under trening. Alt i alt var dette et positivt kjøpserfaring hos Björn Borg nettbutikken, som leverte på alle punkter. Anbefaler absolutt denne butikk´- de har produkter av høykvalitet til gode priser!


Andre så også på