Hunkemoller

Alle anmeldelser

Hunkemoller

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Hunkemoller

Det er viktig å være komfortabel og føle seg bra med det en har på seg. Og da tenker vi ikke bare på det man har på seg av det som andre kan se, men også undertøy. Og undertøy som sådan er bortimot en egen industri i seg selv, og man har mange kjente butikker som selger fantastisk undertøy. Hunkemoller er en av dem, og det er en utrolig interessant butikk for alle som er ute etter undertøy, uansett om det er av den sexy varianten eller om det er mer praktisk undertøy du vil ha. Og uansett om du har litt erfaring med den eller ikke, så ta en titt på vår anmeldelse. Da får du alt du trenger av informasjon, så kan du også gi butikken et besøk!

Hva du bør vite om Hunkemoller
Det er sannsynligvis en butikk du har hørt om, og Hunkemoller er en butikk fra Nederland. Et interessant aspekt er at den er markedsledende i flere land i Europa, til tross for at den har sterke rivaler, som for eksempel Victoria' Secret. Så det sier jo litt om hvor god butikk dette er. Så har det nok også litt å gjøre med at Hunkemoller har eksistert helt siden 1886, noe som er rett og slett helt ekstremt. Du har gjort veldig mye riktig om du har klart å overleve i en slik bransje i nesten 150 år! Så om dette er noe som føles fristende å ta en titt på, gjør gjerne det!

For når du handler der så har du fri frakt om du bestiller for over 200 kroner, og du får varen innen 4 dager. Det er jo greit nok, men ta en titt på returrett. Det er noe man må tenke på når det gjelder undertøy, da det er intime produkter.

Hva du kan kjøpe hos Hunkemoller
Det er altså undertøy som er fokuset, og det er en veldig god variasjon og høy kvalitet i butikken. Det er nok noe du forventer, og du kan kjøpe i kategorier som BH, undertøy, tilbehør, nattøy, private og badtøy. Da er det naturligvis også mye variasjon i selve kategoriene og hva du kan forvente. Det er også et stor prisspenn, så du kan kjøpe varer som koster mye, eller så kanskje foretrekker du billigere. Det er bra at Hunkemoller har begge deler.

Så er det også verdt å nevne det finnes en kategori for sport, og en for lounge. Førstnevnte er kategorien for deg som liker å trene, og da har de også treningstøy. Vil du ha lounge så er klær og undertøy der for å være komfortabel, i de øyeblikkene du føler du behøver å slappe av.

Det er veldig mye spennende og interessant hos Hunkemoller, og det er vel noe som interesserer deg? Så vi anbefaler Hunkemoller høyt for alle som er interesserte i slike produkter, for du kommer bortimot garantert til å finne noe du liker. Og har du kjøpt hos Hunkemoller? Fortell oss mer om det her!