Hunkemoller Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hunkemoller

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Clemens Hartmann
Jeg har nettopp kjøpt noen undertøy fra Hunkemoller og jeg vil dele min erfaring med andre potensielle kunder. Jeg er svært fornøyd med produktet jeg mottok, og det leverte virkelig opp til mine fo...Les om

Alle anmeldelser (1)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

  • Bestilling

    Service

    Prisnivå

    Levering

    Ville handlet her igjen
    Generelt

    En fornøyelig shoppingopplevelse hos Hunkemöller

    Jeg har nettopp kjøpt noen undertøy fra Hunkemoller og jeg vil dele min erfaring med andre potensielle kunder. Jeg er svært fornøyd med produktet jeg mottok, og det leverte virkelig opp til mine forventninger. Undertøyet var vakkert designet og fremstilt av høykvalitets materialer som føltes komfortable på huden min. Det var mange forskjellige alternativer å velge mellom, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg ble imponert over utvalget av størrelser også, da de sikret at alle kunne finne noe passende uansett kroppsfasong. Kundeservice var også en positiv opplevelse. De ansatte var hjelpsomme og vennlige når jeg trengte deres råd om produkter eller størrelser. Leveringstiden var kortere enn forventet, så mitt kjæresteråd (morsomt navn) ga meg ikke engang tid til å bekymre meg om hvor lenge leveransen ville ta. Alt i alt gir jeg Hunkemoller tommel opp! Deres vakker-designete undertøysmote gav meg selvtillit ved at kroppen min så flott ut i plaggene mine samtidig som den fantastiske servicen bidro til en stressfri handelsopplevelse.


Andre så også på