Munk Store Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Munk Store

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Effertz
Jeg har nylig handlet hos Munk Store, og jeg må si at opplevelsen min var ekstremt positiv. Utvalget av klær og sko for både damer og herrer er imponerende, med merkevarer som Patagonia, Ganni, Woo...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Fantastisk Kjøpeopplevelse Hos Munk Store

  Jeg har nylig handlet hos Munk Store, og jeg må si at opplevelsen min var ekstremt positiv. Utvalget av klær og sko for både damer og herrer er imponerende, med merkevarer som Patagonia, Ganni, Woodbird og sneakers fra noen av de største navnene i bransjen som Nike, Adidas og New Balance. Jeg ble spesielt imponert over kvaliteten på produktene; alt var pent presentert og så ut til å være laget av materialer av høy kvalitet. I tillegg var hele kjøpsprosessen veldig enkel - nettstedet var brukervennlig og responsive, noe som gjorde det enkelt å finne det jeg lette etter. Fraktprosessen gikk også knirkefritt; produkter ankom innen den stipulerte tidsrammen uten feil eller mangler. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Munk Store til alle som leter etter moteklær på nettet med et fantastisk utvalg!


Andre så også på