Boohoo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Boohoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carolyne Cole
Jeg er en fornøyd kunde som nylig kjøpte noen klær fra Boohoo-nettbutikken. Jeg må si at jeg ble imponert over utvalget av både dame- og herreklær de hadde å tilby - alt var helt i trend med dagens...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde kunder hos Boohoo

  Jeg er en fornøyd kunde som nylig kjøpte noen klær fra Boohoo-nettbutikken. Jeg må si at jeg ble imponert over utvalget av både dame- og herreklær de hadde å tilby - alt var helt i trend med dagens mote. I tillegg har Boohoo et bredt spekter av størrelser, noe som gjør det lettere for alle å finne passende klær. Bestillingen min kom raskt og var pent pakket inn når den ankom meg. Jeg satte også pris på hvordan hvert plagg på nettstedet hadde bilder tatt fra ulike vinkler, slik at man fikk et bedre bilde av hva man kan forvente seg når du mottar produktene dine. Kundeserviceavdelingen hos Boohoo fortjener også skryt for deres rask respons på mine spørsmål angående leveranser og betaling. Alt i alt vil jeg gjerne anbefale Boohoo til alle som ønsker å oppgradere garderoben sin uten å bruke for mye penger!


Andre så også på