Mediumtall

Alle anmeldelser

Mediumtall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Mediumtall

Er du, eller kjenner du noen, som er over gjennomsnittet høy? Det kan være vanskelig å finne klær som passer dersom du avviker fra det mest vanlige høydesegmentet. Derfor er det svært praktisk at det i dag finnes klesbutikker som fokuserer spesielt på dette området. Mediumtall er en nettbutikk som fører klær for høye menn, og her på denne siden gjør vi det enkelt for deg å finne ut om dette er en butikk som kan passe for deg. Vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos dette selskapet slik at du lett kan finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler.

Om Mediumtall
Mediumtall ble etablert av to venner som begge er over gjennomsnittet høye. De var begge lei av å ikke finne klær som passet i lengden uten av de ble altfor store for slanke lange menn. Selskapet ble etablert i 2016 av Kristoffer Liabø og Martin Steffensen. I utgangspunktet solgte Mediumtall kun T-skjorter, men i senere tid har sortimentet blitt utvidet til å også inkludere skjorter, jakker, bukser og treningsklær. Selskapet er fremdeles kun tilgjengelig i Norge per i dag, men de to gründerne har store planer om å utvide internasjonalt med særlig fokus på Nederland som har størst antall høye mennesker. 

Produkter og tjenester av Mediumtall
Mediumtall er en klesbutikk for høye menn. Sortimentet deres består av T-skjorter, jakker, bukser, gensere, skjorter og sokker. Størrelsene er basert på en smal og lang passform. Alle varene er av Norsk design og av en kvalitet som skal sørge for at passformen forblir den samme vask etter vask. Når du handler hos Mediumtall tilbyr de 100 dagers åpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere varen så lenge produktet fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Leveringstiden ligger på rundt 2 virkedager, og selskapet tilbyr gratis frakt dersom bestillingen din har en totalsum på, eller over, 1500kr. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du gå til Deals siden i nettbutikken eller melde deg på nyhetsbrevet deres. Det kan også være lurt se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. Du kan betale med alle de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard, i tillegg til Vipps, Amex, PayPal og Klarna. Sistnevnte gir deg også mulighet til å betale ordren din via faktura, delbetaling og utsette betalingen. 

Komplimenter, klager og tips om Mediumtall
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne de aller beste alternativene på nett. Derfor vil vi gjerne høre om din opplevelse dersom du har handlet fra Mediumtall. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om produktet - mottok du riktig variant (størrelse, farge, modell)? Leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Servicen - var du i kontakt med deres kundeserviceavdeling? Kvaliteten, eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.