Mediumtall Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mediumtall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schinner
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med MediumTall! Som en høy mann, kan det ofte være utfordrende å finne klær som passer godt og er i riktig lengde. Men dette klesmerket løste problemet mitt på en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En perfekt løsning for lange menn

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med MediumTall! Som en høy mann, kan det ofte være utfordrende å finne klær som passer godt og er i riktig lengde. Men dette klesmerket løste problemet mitt på en fantastisk måte ved å tilby klær med ekstra lengde og perfekt passform for menn mellom 180-210 cm. Sortimentet deres var imponerende bredt, og jeg fant alt jeg trengte fra skjorter og bukser til t-skjorter, gensere, sokker og jakker. Kvaliteten på plaggene var også strålende - de var laget av slitesterke materialer som så ut til å tåle daglig bruk over lang tid. Men det beste med hele kundeservicen hos MediumTall var personalet deres. De var svært vennlige, hjelpsomme og kunnskapsrike når jeg spurte om råd angående valg av klær eller størrelser. Det ga meg virkelig følelsen av at de brydde seg om min shoppingopplevelse. Samlet sett vil jeg absolutt anbefale MediumTall til alle høye mennesker som sliter med å finne passelige klær i butikkene.


Andre så også på