BagBrokers

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

BagBrokers

Det er ikke før man har opplevd fordelene av en god koffert at man ikke vet hva man har gått glipp av. Det å ha en gammel koffert fra 20 år siden tilbyr på sine egne utfordringer, som du rett og slett ikke behøver å tolerere. Ikke når det finnes en butikk som BagBrokers, som selger alt du trenger til kofferter, vesker og mye annet. Er det en butikk du har erfaring med? Om du ikke har så oppfordrer vi deg til å lese ReviewsBird sin anmeldelse, så får du all informasjon og opplysning som du behøver. Hvem vet? Kanskje blir din reiseopplevelse såpass mye bedre, takket være en ny koffert? Les her hos oss, så finner vi ut av det sammen!

Hva du bør vite om BagBrokers

Det er mange nyttige detaljer man bør vite om dette selskapet, men det kanskje de aller fleste legger vekt på er at dette er en norsk bedrift. Det betyr mye i denne sammenheng, og det gjør også at du er sikret en veldig høy kvalitet på det du får. De har sitt lager i Asker, og leverer naturlig nok til hele Norge. Det gjør det rent umiddelbart veldig fordelaktig å handle der av den grunn, og ikke minst et enkelt valg. Som alltid har du alle rettigheter du har krav på ved handel på norsk butikk, og det er jo uansett norsk kvalitet man får tak i.

En annen fordel med akkurat dette aspektet er at det betyr at bedriften også vet hva norske kunder er ute etter, hva som utgjør en god koffert for våre forhold. Det er ikke alltid tilfellet dersom man handler i utenlandske butikker, som har andre prioriterer for å si det sånn. BagBrokers har mye gående for seg sånn sett, og kjøper du for over 999 kroner så slenger de på gratis frakt i tillegg. Det utgjør en god totalpakke!

Hva du kan kjøpe

Det er ikke et ensidig fokus på et produkt, da de har flere forskjellige kategorier du kan handle i. Det inkluderer Koffert, Sekk, Bag, Veske, Shoppingvogn, Utstyr og Barn og ungdom. De selger i tillegg flere forskjellige merker, noe som gjør at du kan balansere kvaliteten opp mot prisen du er villig til å betale. Den luksusen har man ikke alltid, noe som gjør at man kanskje kan føle seg litt tvunget til å kjøpe et produkt man ikke er helt fornøyd med. Det er altså ikke tilfellet hos BagBrokers, og det er naturligvis noe å se positivt på.

Trenger du altså et produkt for å hjelpe med bæring eller når du skal på reise så er BagBrokers et veldig godt tips, og en butikk vi anbefaler at du ser på. Den har alt det kunder trenger, og det med gode priser.

Vi oppfordrer dog alltid kunder til å skrive til oss, om dere har handlet hos Bagbrokers, for å fortelle om din erfaring. Var den positiv eller negativ? Fortell om det, og hjelp også våre andre lesere!

Informasjon

Røykenveien 142A
1386 Asker
Røykenveien 142A
Norge
post@bagbrokers.no
90619529

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Florence Muller 1 år siden
9
Jeg har nylig handlet fra BagBrokers.no og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. De tilbyr et bredt utvalg av kofferter, reiseutstyr og smarte løsninger fra noen av de beste...

Alle anmeldelser ( 1 )

Positiv erfaring ved handel gjennom nettbutikken

Jeg har nylig handlet fra BagBrokers.no og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. De tilbyr et bredt utvalg av kofferter, reiseutstyr og smarte løsninger fra noen av de beste merkene som Samsonite, American Tourister, Delsey og Epic. Nettbutikken er enkel å navigere i, slik at du raskt kan finne akkurat hva du leter etter. Det jeg likte spesielt godt med BagBrokers var deres gode kundeservice. Jeg hadde noen spørsmål før jeg kjøpte min koffert og fikk svar umiddelbart via deres live chat-funksjon på nettstedet deres. Leveransen kom også veldig raskt til meg helt gratis - noe som virkelig betydde mye for meg! Kofferten var i utmerket stand da den ankom meg og det samme gjaldt for alt annet utstyr jeg kjøpte. Alt i alt har jeg hatt en flott opplevelse hos BagBrokers.no. Jeg kommer definitivt til å handle her igjen hvis jeg trenger flere reiseprodukter eller smarte løsninger!

F
Florence Muller 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!