BagBrokers Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BagBrokers

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Florence Muller
Jeg har nylig handlet fra BagBrokers.no og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. De tilbyr et bredt utvalg av kofferter, reiseutstyr og smarte løsninger fra noen av de beste merkene...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring ved handel gjennom nettbutikken

  Jeg har nylig handlet fra BagBrokers.no og jeg vil gjerne dele min positive opplevelse med dere. De tilbyr et bredt utvalg av kofferter, reiseutstyr og smarte løsninger fra noen av de beste merkene som Samsonite, American Tourister, Delsey og Epic. Nettbutikken er enkel å navigere i, slik at du raskt kan finne akkurat hva du leter etter. Det jeg likte spesielt godt med BagBrokers var deres gode kundeservice. Jeg hadde noen spørsmål før jeg kjøpte min koffert og fikk svar umiddelbart via deres live chat-funksjon på nettstedet deres. Leveransen kom også veldig raskt til meg helt gratis - noe som virkelig betydde mye for meg! Kofferten var i utmerket stand da den ankom meg og det samme gjaldt for alt annet utstyr jeg kjøpte. Alt i alt har jeg hatt en flott opplevelse hos BagBrokers.no. Jeg kommer definitivt til å handle her igjen hvis jeg trenger flere reiseprodukter eller smarte løsninger!


Andre så også på