CareOfCarl Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

CareOfCarl

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dolores Yost
Jeg har nylig handlet på CareOfCarl.no og jeg må si at jeg er meget imponert over deres utvalg av merkeklær for menn. Nettsiden var enkel å navigere, og det var lett å finne de produktene jeg var i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vellykket nettshoppingerfaring hos CareOfCarl

  Jeg har nylig handlet på CareOfCarl.no og jeg må si at jeg er meget imponert over deres utvalg av merkeklær for menn. Nettsiden var enkel å navigere, og det var lett å finne de produktene jeg var interessert i. Det som skilte seg ut for meg når det gjelder kjøpsopplevelsen min på CareOfCarl.no, var den raske leveringstiden og kundeservicen. Jeg bestilte varene mine sent en kveld og allerede neste dag hadde jeg fått tilsendt en e-post med sporingsinformasjonen min. Pakken min kom raskt fram og alle plaggene passet perfekt - akkurat som beskrevet på nettsiden. Det er tydelig at denne bedriften tar både kvalitet og estetikk seriøst. Alt i alt hadde jeg kun positive opplevelser med shopping hos CareOfCarl.no - fra start til slutt. Jeg vil anbefale denne nettbutikken på det sterkeste til alle menn som ser etter klassiske klær av god kvalitet fra velkjente merker.


Andre så også på