Trapessko

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Trapessko

Skoshopping være en morsom opplevelse. I motsetning til klær, er det vanligvis ikke mye avvik når det kommer til skostørrelse. Og i tillegg til alt dette, er sko et slags morsomt tilbehør – en mulighet til å prøve noe litt dristigere eller legge til en fargetone til et antrekk. Likevel kan skokjøp være overveldende hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Skoforhandlerne er uendelige, og en av dem er trapessko. Men hva kan du se frem til fra dette merket? Vil de levere bestillingene dine i tide? Er produktene deres billigere sammenlignet med andre butikker? Er de verdt pengene? Har de en global leveringstjeneste på plass? Har de et kundestøtteteam på plass for å veilede deg når du foretar et kjøp? Tilbyr de rabatter på produktene sine? Du kan finne svar på disse spørsmålene fra folk som har kjøpt varer hos dette selskapet. Deres kommentarer og erfaringer kan tjene som en guide til deg hvis du bestemmer deg for å kjøpe fra Trapessko. Les anmeldelser fra kunder av dette selskapet og finn ut hva de synes om dette selskapet.

Om Trapessko

Trapessko er en norsk butikk med lager i Norge. De har fokus på rask leveringstid, så du slipper tollgebyr og andre uforutsette overraskelser. De er stolte av å sette kvalitet og kunnskap aller først. Derfor kan du være sikker på at du kjøper hos Trapessko er av ypperste kvalitet. Trapessko hevder å ha en enorm lidenskap for sko og kvalitetsvarer. Siden 1979 holdt butikken Trapes Sko til i Storgata, og de hevder å være spesielt kjent for god service. Etter over 30 år ble de fysiske lokale byttet ut med nysatsing på nett, med mål om å videreføre fagkunnskapen, kvaliteten og den gode tjenesten til en ny arena. De har som mål å tilfredstille sine kunder ved å tilby sko av høy kvalitet.

Produkter hos Trapessko

Trapessko er en nettbutikk som selger sko. Til dame har de fritidssko, skoletter, tøfler, støvler, pensko, piggsko, helsesko, sandaler og seilersko. Til herre har de fritidssko, skoletter, tøfler, støvler, piggsko, pensko, seilersko, helsesko og sandaler. Merene deres inkluderer Duckfeet sko, Isba, Grispo, Jean Paul, Topaz, Superfi, Levi's, DockBoot Icewalker, Roberto Rosso, Diemme, Gregers, Tamaris, Noodles, Stuart Weitzman og mer. For å kjøpe sko fra Barker Shoes må du registrere deg på deres nettside. Informasjon som navn og passord kreves for registrering. For å fullføre et kjøp på nettsiden deres, må du logge inn og velge dine foretrukne varer i en handlekurv. Du vil bli bedt om å spesifisere din foretrukne destinasjon ved kassen på nettstedet til Trapessko.

Erfaringer med Trapessko

Har du handlet hos Trapessko? Vi ønsker gjerne at du forteller oss om opplevelsen din? Fikk du kvalitetsprodukter? Hvor lang tid tok det å levere varene til deg? Hvordan gikk bestillingsprosessen? Fikk du pengene-tilbake-garanti på produktene deres? Var kundebehandlerne hjelpsomme når du stilte spørsmål? Lastet nettsiden deres raskt eller var den treg? Reagerte du negativt på noen av produktene deres? Er prisene noe lavere sammenlignet med konkurrentene? Skriv en anmeldelse om produktene og nettsiden. Dette vil hjelpe andre kunder til å bestemme om de vil handle hos Trapessko eller ikke

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Miles 1 år siden
7.5
Jeg har akkurat kjøpt noen sko fra Trapessko og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Skoene var av ypperste kvalitet, som forventet fra en butikk som setter kvalitet først...

Alle anmeldelser ( 1 )

En fantastisk handleopplevelse hos Trapessko

Jeg har akkurat kjøpt noen sko fra Trapessko og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Skoene var av ypperste kvalitet, som forventet fra en butikk som setter kvalitet først. Det var tydelig at de ansatte hadde stor kunnskap om produktene de selger og kunne gi gode råd til meg når jeg spurte om forskjellige modeller. Jeg følte meg virkelig ivaretatt som kunde. Det overrasket meg også hvor raskt leveransen var, spesielt siden jeg bestilte på nettet. Pakken var godt pakket inn og det var klart at dens innhold ble tatt godt vare på før sending. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Trapessko til alle mine venner og familie. Hvis du leter etter høykvalitets sko sammen med god service, bør du sjekke ut denne butikken!

M
Miles 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!