Trapessko Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Trapessko

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Miles
Jeg har akkurat kjøpt noen sko fra Trapessko og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Skoene var av ypperste kvalitet, som forventet fra en butikk som setter kvalitet først. Det v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Trapessko

  Jeg har akkurat kjøpt noen sko fra Trapessko og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Skoene var av ypperste kvalitet, som forventet fra en butikk som setter kvalitet først. Det var tydelig at de ansatte hadde stor kunnskap om produktene de selger og kunne gi gode råd til meg når jeg spurte om forskjellige modeller. Jeg følte meg virkelig ivaretatt som kunde. Det overrasket meg også hvor raskt leveransen var, spesielt siden jeg bestilte på nettet. Pakken var godt pakket inn og det var klart at dens innhold ble tatt godt vare på før sending. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Trapessko til alle mine venner og familie. Hvis du leter etter høykvalitets sko sammen med god service, bør du sjekke ut denne butikken!


Andre så også på