G-Star RAW Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

G-Star RAW

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Wendy Oberbrunner
Jeg nylig besøkte G-Star RAW butikk for å kjøpe et par jeans og var veldig fornøyd med min opplevelse. Det første jeg la merke til var deres varierte utvalg av forskjellige denimstiler både for men...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott shopping-opplevelse hos G-Star RAW Buitkk

  Jeg nylig besøkte G-Star RAW butikk for å kjøpe et par jeans og var veldig fornøyd med min opplevelse. Det første jeg la merke til var deres varierte utvalg av forskjellige denimstiler både for menn og kvinner. Jeg ble positivt overrasket over hvor mye variasjon de hadde i størrelser og kutt også. Personalet på butikken var også svært hjelpsomme, så snart jeg angav hva jeg lette etter, ga de anbefalinger om hvilke stiler som kunne passe meg best basert på mine preferanser og kroppstype. Selv om prisene var litt høyere enn det jeg vanligvis ville betale for jeans, følte jeg at den gode kvaliteten på produktene gjør det absolutt verdt pengene. Jeg satte også pris på at butikken hadde en god kombinasjon av klassiske stiler sammen med noen moderne Til slutt vil jeg gjerne si takk til personalet ved G-Star RAW Butikk for flott service under mitt besøk!


Andre så også på