Junkyard

Alle anmeldelser

Junkyard

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo NA-KD
NA-KD

Ser du etter en ny butikk der du kan handle trendy og fine klær på nett? I dag har netthandel gjort det mye enklere å finne alt m...

Logo Stayhard
Stayhard

Flere og flere handler nå alt av klær og tilbehør på nett, og antall forhandlere øker stadig. Det kan være b&...

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Junkyard

Netthandelen vokser stadig og i dag kjøper mange av oss nesten alt av klær på nett. Er du på jakt etter en nettbutikk som selger varer til både menn og kvinner? Klær er et av de største markedene vi har på nett, noe som kan gjøre det vanskelig å velge riktig nettbutikk. Her på ReviewsBird kan du lese om andre kunder sine erfaringer med et selskap før du bestemmer deg for om du ønsker å benytte deg av dem. Se hva andre sier om klesbutikker som for eksempel Junkyard her!

Om Junkyard
Junkyard er et selskap som driver med salg av klær og andre moteartikler både på nett og i fysiske butikker. Selskapet er opprinnelig svensk og ble opprettet i 2002. Opprinnelig ble Junkyard startet som en skatebutikk av mindre størrelse i den svenske byen Trollhättan. I følge selskapet selv er de i dag en av nordens største innen streetwear og nettbutikken ble opprettet i 2009. I 2021 annonserte selskapet at de åpner 26 fysiske butikker her i Norge.

Produkter og tjenester av Junkyard
Junkyard er en klesbutikk som fokuserer på varer innen stilen streetwear. De selger klær og andre moteartikler til både kvinner og menn. Sortimentet deres er delt inn i varegruppene herre, dame, sneakers, skate og snow. Du kan også sortere utvalget eller merker, inspirasjon og varer som er nedsatt i pris. Kjeden selger produkter fra flere kjente merker som blant annet Nike, Adidas og Vans. Når du handler fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 2-8 virkedager så lenge de har varene du har bestilt på lager. Dersom bestillingen din er overstiger et beløp på 699kr vil ordren din sendes fraktfritt. Hvis bestillingen din er under dette beløpet vil fraktprisen variere etter hvilket leveringsalternativ du velger. Du kan også velge å hente varene dine i en av deres fysiske butikker, en tjeneste som også er gratis. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på varer fra dette selskapet, noe som betyr at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge varen fortsatt fremstår som ny og i sin originalemballasje. For mer informasjon om Junkyard og jevnlige oppdateringer om nyheter, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta e-poster om dette. Før du utfører et kjøp kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Junkyard
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for forbrukere å finne frem til de tryggeste og mest pålitelige nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring av Junkyard. Fortell oss gjerne litt om leveringstiden - kom bestillingen til forespeilet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Kundeservicen eller annet som du tror kan være til hjelp for noen som vurderer å handle fra dette selskapet for første gang.