Skolageret

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Skolageret

Alle trenger gode sko, og heldigvis er det ikke akkurat sånn at vi mangler alternativ. Det er mange ulike skobutikker man kan handle i, som gir høy kvalitet, og som ikke minst har gode priser. Skolageret er et veldig godt eksempel på det, hvor man finner alt man behøver, og hvor man føler seg bra som kunde. Det er viktig, og med mindre du har erfaring med butikken, så oppfordrer vi deg til å lese vår anmeldelse for å få all innsikt du behøver. Hvem vet? Kanskje blir Skolageret din nye favoritt når du skal kjøpe deg nye sko? Les gjerne videre her, og la oss hjelpe deg med informasjonen du behøver, det vil du ikke angre på!

Hva du bør vite om Skolageret

En umiddelbar fin faktor med Skolageret er at dette er en norsk butikk, det gjør det mye lettere med frakt, retur og eventuelle andre problemer. De har også sitt lager i Norge, noe som gjør det til en mer pålitelig handel for de aller fleste. Det er kanskje ikke noe alle legger mye vekt på, men det er uansett viktig, så det er fint å se at det også er på plass. Alt dette hjelper jo ikke minst butikken med å bygge opp et godt rykte, og en butikk som man vil få lyst til å handle hos. Og det er definitivt ikke noe man skal kimse av i en slik situasjon.

Så hjelper det også at de for eksempel har fri frakt om du bestiller for over 1000 kroner. Med tanke på at det er sko vi snakker om her, så skal man ikke se bort i fra at man kommer til den summen veldig fort. Det er klart, vi hadde foretrukket at det var gratis frakt, uten noen grense, men sånn er det, og det er uansett ikke veldig mye å klage på.

Hva du kan kjøpe

Med et navn som Skolageret så sier det seg selv hva man kan kjøpe, og de har sko til både herre, dame og barn. De har i tillegg sko for alle mulige anledninger, uansett om det er sånn at du trenger dem til byen, for en tur på skogen, for sport eller annet. Det er ikke uvanlig med slike butikker, men det er godt å se at de dekker stort sett alle behov du har.

En annen fin ting er at de også har gode og kjente merker til salgs, og navn som du definitivt har sett før, som for eksempel Jean Paul. Det gir en fordel når man handler, for det er en gjenkjennelig kvalitet, og man stoler på butikken i større grad. Skolageret har stort sett alt du behøver når du skal handle, og en butikk vi kan anbefale til alle dine skobehov, både for store og små!

Har du handlet hos Skolageret før? Fortell oss gjerne om det i kontaktskjemaet nedenfor, og del gjerne med deg både positive og negative erfaringer, om det er tilfellet for deg. Nøl ikke!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

N
Nora Volkman 2 år siden
9
Jeg vil gjerne gi en positiv anmeldelse av Skolageret. Jeg kjøpte et par joggesko til meg selv og var svært fornøyd med tjenesten jeg mottok fra denne nettbutikken. Nettstedet deres har et...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske priser på kvalitetssko Tittel: En fornøyelig handleopplevelse hos Skolageret

Jeg vil gjerne gi en positiv anmeldelse av Skolageret. Jeg kjøpte et par joggesko til meg selv og var svært fornøyd med tjenesten jeg mottok fra denne nettbutikken. Nettstedet deres har et stort utvalg av skotøy, både for voksne og barn, så det er helt sikkert noe for enhver smak. Det var lett å finne de skoene jeg ønsket å kjøpe takket være den intuitive nettsiden deres. Prisene på produktene virker veldig konkurransedyktige i forhold til andre nettbutikker som selger lignende produkter. Bestillingsprosessen var også svært enkel, og leveransen kom raskt og uten problemer. Skoene mine var godt pakket inn når jeg mottok dem, så det virker som om Skolageret tar god vare på produktene sine før de sendes ut. Hvis du er ute etter kvalitetssko til gode priser, anbefaler jeg definitivt at du sjekker ut Skolageret!

N
Nora Volkman 2 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!