Skolageret Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skolageret

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nora Volkman
Jeg vil gjerne gi en positiv anmeldelse av Skolageret. Jeg kjøpte et par joggesko til meg selv og var svært fornøyd med tjenesten jeg mottok fra denne nettbutikken. Nettstedet deres har et stort u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske priser på kvalitetssko Tittel: En fornøyelig handleopplevelse hos Skolageret

  Jeg vil gjerne gi en positiv anmeldelse av Skolageret. Jeg kjøpte et par joggesko til meg selv og var svært fornøyd med tjenesten jeg mottok fra denne nettbutikken. Nettstedet deres har et stort utvalg av skotøy, både for voksne og barn, så det er helt sikkert noe for enhver smak. Det var lett å finne de skoene jeg ønsket å kjøpe takket være den intuitive nettsiden deres. Prisene på produktene virker veldig konkurransedyktige i forhold til andre nettbutikker som selger lignende produkter. Bestillingsprosessen var også svært enkel, og leveransen kom raskt og uten problemer. Skoene mine var godt pakket inn når jeg mottok dem, så det virker som om Skolageret tar god vare på produktene sine før de sendes ut. Hvis du er ute etter kvalitetssko til gode priser, anbefaler jeg definitivt at du sjekker ut Skolageret!


Andre så også på