ChicMe Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ChicMe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Weissnat
Jeg har nylig kjøpt klær fra ChicMe og jeg må si at opplevelsen min var upåklagelig. Først av alt, nettsiden deres er så brukervennlig og enkel å navigere gjennom - det var virkelig en fryd å handl...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En anmeldelse av Chicme: Kjole deg chic fra hodet til tå!

  Jeg har nylig kjøpt klær fra ChicMe og jeg må si at opplevelsen min var upåklagelig. Først av alt, nettsiden deres er så brukervennlig og enkel å navigere gjennom - det var virkelig en fryd å handle på den. Jeg kunne finne alt jeg lette etter uten problemer. Hva som virkelig skilte ChicMe ut for meg, var kvaliteten på klærne deres. Plaggene føltes ikke bare som om de ble laget av gode materialer, men passformen var også fantastisk - noe som kan være vanskelig når man handler online. Ikke nok med det, men bestillingen min kom også innen rimelig tid og frakten var til og med gratis! Til slutt vil jeg fremheve hvor bra kundeservicen til ChicMe er. Jeg trengte hjelp med størrelser på noen plagg før jeg bestilte dem, så jeg tok kontakt via live chat-funksjonen deres (som i seg selv er veldig praktisk). Medarbeiderne mine svarte raskt, forståelsefullt og vennlig - dette sørget for at hele kjøpsopplevelsen gikk smertefritt. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale ChicMe til alle kvinner der ute på jakt etter trendy klær av god kvalitet!


Andre så også på