ChicMe

Alle anmeldelser

ChicMe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo Climbing247.no
Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport...

ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødvendigvis behøver å være så dyrt, men noe fint er noe som alle liker å gjøre. Så er det også veldig fristende da, med tanke på hvor mange ulike butikker som finnes, og hva man har muligheten til å kjøpe. Nettet føles nesten som er uendelig, og da er alternativene dine mange. Et godt eksempel på det er ChicMe, en butikk som mange har erfaring med. Har du det? Om ikke, ta gjerne en titt på vår anmeldelse så kan vi se om vi har informasjonen tilgjengelig for å hjelpe deg. Et par minutter har du vel?

Hva du bør vite om ChicMe
Det er en interessant butikk når det gjelder ChicMe, og det er en moderne butikk på mange måter. Det var ikke mange slike butikker tidligere, og nå har vi fordelen av at vi kan handle fra hvor som helst i verden. Og det er jo en fordel når det kommer til ChicMe, som er en butikk med kontor i Kina. Handel fra Kina har blitt mye mer vanlig enn det var for bare noen få år siden, så det er ikke noe som bør vise seg problematisk. Det er en butikk med godt rykte, og det viser i hvert fall at de har gjort noe riktig sånn sett.

Og når du handler fra Kina så må du naturlig nok også forvente litt lenger frakttider. Det tar jo tid å få noe hele veien fra Kina, men du har angrerett og bestiller du for over 1497 kroner, så får du gratis frakt. Når du først er i gang med kjøpet, så hvorfor ikke kjøpe litt mer? Angrer du, så er det jo tross alt bare å sende tilbake!

Hva du kan kjøpe
Da dette er shopping fra Kina så kan du regne med et veldig godt og bredt utvalg. Sortiment i slike butikker er ikke rettet mot noe spesifikt, og i ChicMe sitt tilfelle så handler det om klær for kvinner. Det er "fokuset", men det er en så stor variasjon og dybde i det de selger at det rett og slett er vanskelig å karakterisere. Du har undertøy, svømmeklær, eksklusive kategorier, jakker, gensere, bukser og mye, mye mer. Det er også en kategori for sko og tilbehør, og besøker du butikken ofte så kommer du hele tiden til å oppdage et oppdatert sortiment.

De har også en egen seksjon som heter Curve+Plus, som er midt i blinken for de som behøver litt større klær. Det er fint å se at de prioriterer det, og at man vet at man har en slik butikk når man trenger klær i den størrelsen. Prisene er generelt gode og rimelige, og de har gjort en god jobb med å tilby klær som alle har råd til.

Har du handlet hos ChicMe så vil vi gjerne vite mer om det. Nøl ikke, og ta gjerne kontakt!