Desigual Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Desigual

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Willy
Desigual er en flott butikk med originale klær som virkelig skiller seg ut fra mengden. Jeg hadde en fantastisk opplevelse da jeg besøkte deres nettbutikk for å kjøpe noen nye antrekk. Det var så m...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske produkter og et overlegen webdesign

  Desigual er en flott butikk med originale klær som virkelig skiller seg ut fra mengden. Jeg hadde en fantastisk opplevelse da jeg besøkte deres nettbutikk for å kjøpe noen nye antrekk. Det var så mange spennende og unike stykker å velge mellom, og det tok ikke lang tid før jeg fant noe som falt i smak. Nettstedet var veldig brukervennlig og intuitivt, slik at jeg raskt kunne finne de forskjellige kleskategoriene jeg ønsket å utforske. Bestillingen min ble behandlet svært effektivt, hvor alt ble gjort på få klikk. Innen kort tid ankom pakkene mine i god stand. Jeg har aldri sett lignende klær andre steder enn hos Desigual - laget av høykvalitetsmaterialer og med uvanlige design som hele tiden tiltrekker blikket. Kombinert med den gode kundeservice-opplevelsen kan jeg trygt si at Desigual vil være mitt første valg for alle fremtidige kleskjøp.


Andre så også på