Girl of North

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Girl of North

Girl of North er en selvstendig norsk nettbutikk for kvinner som tilbyrklær, sko og interiørartikler. Den retter seg mot motebevisste, aktive kvinner som liker håndplukkede merker i skandinavisk stil. Girl of North har et utvalg av elegante klær, sportstøy, sko, og varer til hjemmet.

Dersom du lurer på hva som gjør Girl of North til en annerledes klesbutikk på nettet, da bør du lese videre. Her på ReviewsBird skaper vi et rom der man kan utveksle erfaringer gjennom ærlige anmeldelser om utallige selskap. Girl of North er bare én av nettbutikkene du kan lese om på våre sider.

Om Girl of North

Girl of North ble etablert i Oslo regionen i 2020 av venninnene Camilla Fallico og Marianne Claussen Frostad. De ble kjent med hverandre gjennom døtrene sine og de utviklet et nært vennskap etter hvert. Camilla hadde erfaring fra hudpleiebransjen, mens Marianne hadde lenge jobbet i luksushoteller over hele verden. Begge hadde derfor en del erfaring fra luksussegmentet, og de begynte å drømme om å bli gründere sammen. Det er slik Girl of North ble til, som er offisielt registrert som Of North AS.

Siden Girl of North er en selvstendig klesbutikk står de frie til å ta inn de merkene de vil. De tar seg tid til å velge spesielle merker fra inn og utland, med vekt på skandinavisk mote og en aktiv livsstil som den norske kvinnen kan identifisere seg med. Videre samarbeider de med en rekke kjente norske kvinner som representerer firmaets stil og verdier, som Anniken Binz, Vibeke Klemetsen, Bertine Zetlitz mf.

Produktene til Girl of North

Girl of North har et utvalg av eksklusive kvalitetsmerker, både skandinaviske og utenlandske. Blant de skandinaviske merkene de tilbyr kan vi finne WeNorwegians, Pia Tjelta, Shoe Biz Copenhaguen, Swims, Cras eller J. Lindeberg. Når det gjelder merker fra andre steder i verden fører de blant annet Uggs, Inuikii og Lexington. Girl of North henter mye inspirasjon fra gründernes reiser i utlandet, og de er for eksempel den eneste norske forhandleren av Understatement Underwear.

I interiørkategorien er det mest tekstilvarer som puter, sengetøy og håndklær i sortimentet. Blant skoene i utvalget er det en mengde vinterstøvler som vil holde føttene varme og stilige.

Hvordan er det å bestille hos Girl of North

Girl of North mottar foreløpig kun bestillinger fra Norge, med en leveringstid på 2-6 virkedager. Det går an å velge blant en rekke betalingsalternativer, inkludert delbetalinger. Dersom man ønsker å returnere en vare tilbyr de kun digital returetikett, så man slipper å printe eller ta vare på returseddelen i pakken.

Erfaringer med Girl of North

Er du glad i luksusmerkene som Girl of North tilbyr? Har du noen gang handlet i denne nettbutikken? Var de behjelpelige, om du trengte mer informasjon om produktene deres? Vi vil gjerne høre om handleopplevelsen din med dem. Ta deg gjerne litt tid il å skrive noen linjer om erfaringen din. På denne måten kan leserne våre vite om de kan glede seg til å shoppe hos Girl of North, eller om det er best å kikke et annet sted.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

N
Nelson 1 år siden
9
Jeg har nettopp hatt en fantastisk handleopplevelse på GirlofNorth.no! Nettsiden er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde shoppingen veldig enkel. Ikke bare det, men utvalget av klæ...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske Unike Klær hos GirlofNorth

Jeg har nettopp hatt en fantastisk handleopplevelse på GirlofNorth.no! Nettsiden er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde shoppingen veldig enkel. Ikke bare det, men utvalget av klær var imponerende - jeg fant mange skjulte skatter og unike produkter som jeg ikke hadde sett andre steder før. Jeg ble spesielt imponert over kvaliteten på klærne jeg kjøpte. Alt virket solid og godt laget, og ingenting var ødelagt eller dårlig sydd. Jeg følte virkelig at produktene var håndplukket med hjerte og sjel for meg. Leveringen gikk også raskt og problemfritt. Varene mine ankom innen den angitte tidsrammen, pakket pent i esker som beskyttet de mot skader under transport. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale GirlofNorth til alle som leter etter klesbutikker på nettet! Deres brede utvalg av nøye utvalgte produkter, kombinert med enkel nettshopping og rask levering, gjør denne butikken til et fantastisk valg for enhver anledning!

N
Nelson 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!