ASOS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

ASOS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
McCullough
Jeg har nylig gjort et kjøp hos ASOS og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettstedet har en rekke klær, sko og tilbehør å velge mellom som er i takt med de siste trendene i motebransjen. J...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk shoppingopplevelse hos ASOS

  Jeg har nylig gjort et kjøp hos ASOS og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettstedet har en rekke klær, sko og tilbehør å velge mellom som er i takt med de siste trendene i motebransjen. Jeg fant det spesielt nyttig at nettsiden hadde en funksjon som lar meg filtrere produktene etter størrelse, farge og pris sånn at jeg kunne finne akkurat det jeg lette etter. Jeg liker også hvordan nettstedet organiserer produktkategorier på en måte som var lett å navigere på - alt var logisk plassert for meg, fra badetøy til kontorantrekk. Et annet positivt trekk ved ASOS er at siden gir deg mange bilder av hvert plagg slik at du kan få bedre følelse av passformen og utseendet på kroppen din før du faktisk kjøper det. Leveransen min kom innen fristen angitt på nettsiden (to uker) og plagget passet perfekt. Det var ingen problemer eller feil med bestillingen min, men hvis noe skulle ha vært galt hadde nettstedet et tydelig retur- / bytte-policy., Alt i alt vil jeg anbefale ASOS til noen som leter etter de siste motetrendene online!


Andre så også på