ASOS

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

ASOS

Hvis du trenger nye klær, er det mange merker, butikker og butikker du kan gå til som selger sitt eget merke og/eller andre merker. Asos er en av disse butikkene som hadde både eget merke og klær fra diverse andre merker. Men hva er grunnen til å kjøpe i dette selskapet og ikke et annet selskap som selger de samme klærne eller klærne som ser like fine ut? Det er hva kundeanmeldelser skrevet av kunders praktiske erfaring kan fortelle deg. Disse kundene har handlet hos Asos før deg og kan fortelle deg hva de synes om denne klesforhandleren. Les hva de sier om leveringstid, kvalitet, returrett, kundeservice og mer. Bruk anmeldelsene deres for å finne ut om Asos er et godt selskap å gå til når du trenger nye klær.

Om Asos

Asos er en britisk motebutikk som ble grunnlagt av Nick Robertson og Quentin Griffiths i 2000. Hovedkvarteret ligger i Camden Town, men i 2010 har de åpnet butikker i Frankrike, Tyskland og USA, etterfulgt av Australia, Italia og Spania i 2011 Navnet på selskapet er forkortelse for As Seen On Screen. De retter seg mot unge voksne. De gir også ut gavekort som du kan gi til noen hvis du ikke vet hva den andre personen kan like. De har klær for både menn og kvinner, alt fra gensere, jumpsuits, undertøy, natttøy, sko, shorts, poloskjorter, capser, hatter, kjoler, bukser, dresser, undertøy, skjørt, sokker, tights, loungewear, arbeidsklær, cardigans, topper , t-skjorter, vester, hettegensere, jeans, jakker, jakker, badetøy, strandtøy og topper, men også smykker, klokker, vesker og vesker. Og størrelsene deres inkluderer kurvestørrelse, plussstørrelse og gravidklær. Du kan velge mellom merker som Adidas, Miss Selfridge, River Island, Nike, Office, Chi Chi London, Diesel, Fred Perry, Ralph Lauren, Boohoo og mer. Og de har også sitt eget merke.

Tjenester fra Asos

Du kan enkelt kjøpe på nett ved å opprette en konto og legge de ønskede varene i nettkurven. Du kan betale via Visa, Maestro, PayPal, Visa Electron, MasterCard, Delta, Ideal og andre måter. Hvis du bruker over en viss sum, vil leveringen bli brakt til dørstokken din gratis. De tilbyr standard levering, levering neste dag, klikk og hent, kveld levering neste dag og presis levering. Du kan spore leveringen din på nettsiden deres. De kan også kontakte dem på Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram, YouTube og Tumblr. Ikke fornøyd med varen du mottok? Du kan returnere kjøpet på ulike måter, som alle er gratis.

Les anmelselser av andre selskaper.

Erfaringer med ASOS

Har du noen gang bestilt noe fra ASOS? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Hva synes du om denne butikken? Likte du produktene du mottok? Kommer du til å handle her igjen? Møtte du noen problemer? Tok det lang tid før du mottok din ordre? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Legg til din egen kundeanmeldelse og del din erfaring med denne nettbutikken. På denne måten kan du hjelpe potensielle kunder ta den rette avgjørelsen når de bestemmer seg for om dette er en butikk de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
McCullough 1 år siden
7.5
Jeg har nylig gjort et kjøp hos ASOS og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettstedet har en rekke klær, sko og tilbehør å velge mellom som er i takt med de siste trendene i motebran...

Alle anmeldelser ( 1 )

En fantastisk shoppingopplevelse hos ASOS

Jeg har nylig gjort et kjøp hos ASOS og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Nettstedet har en rekke klær, sko og tilbehør å velge mellom som er i takt med de siste trendene i motebransjen. Jeg fant det spesielt nyttig at nettsiden hadde en funksjon som lar meg filtrere produktene etter størrelse, farge og pris sånn at jeg kunne finne akkurat det jeg lette etter. Jeg liker også hvordan nettstedet organiserer produktkategorier på en måte som var lett å navigere på - alt var logisk plassert for meg, fra badetøy til kontorantrekk. Et annet positivt trekk ved ASOS er at siden gir deg mange bilder av hvert plagg slik at du kan få bedre følelse av passformen og utseendet på kroppen din før du faktisk kjøper det. Leveransen min kom innen fristen angitt på nettsiden (to uker) og plagget passet perfekt. Det var ingen problemer eller feil med bestillingen min, men hvis noe skulle ha vært galt hadde nettstedet et tydelig retur- / bytte-policy., Alt i alt vil jeg anbefale ASOS til noen som leter etter de siste motetrendene online!

M
McCullough 1 år siden
6
Bestille
8
Service
10
Pris
6
Levering
7.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!