Urverket

Alle anmeldelser

Urverket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Urverket

Armbåndsur kommer i en rekke stiler og varianter, og er kanskje et av de mest eksklusive accessoirene vi har. Er du på jakt etter en klokke eller et armbåndsur av god kvalitet og fra kjente merkevarer? Nå kan du stort sett finne hvilket som helst produkt på nett, men siden dette er sjeldne og kostbare produkter er det svært viktig at du benytter deg av en trygg og pålitelig forhandler. Urverket er en nettbutikk som påstår å selge klokker av beste kvalitet, men hvordan finner du ut om dette er riktig forhandler for deg? Her på denne siden deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra Urverket for at du enkelt skal kunne avgjøre om dette er butikken du ser etter!

Om Urverket
Urverket er et selskap som selger klokker og armbåndsur på nett. Selskapet har eksistert siden 2006 og styres av et firma som heter SLG (Scandinavian Luxury Group AB), et norskregistrert utenlandsk foretak som holder til i Stockholm, Sverige. SLG er et selskap som påstår å være spesialister innen e-handel med eksklusive produkter og internasjonale nettverk gjennom ulike nettbutikker. Urverket mener i dag å være Skandinavias største nettbutikk for merkeklokker. 

produkter og tjenester av Urverket
Urverket har et sortiment som de sier inneholder rundt 23.800 ulike klokkemodeller. De fører klokker både for kvinner og menn fra svært kjente merkevarer. Noen av de største merkene er blant annet Marc Jacobs, Armani, Diesel, Chanel, Gant og Lacoste. Når du kjøper en klokke fra Urverket har du automatisk en garanti på produktet. De har to ulike alternativer når det kommer til garantier: autorisert produsent garanti eller forhandlergaranti. De hevder også at de kun har trygge betalingsalternativer og forsikrede forsendelser slik at du er dekket dersom pakken din skulle komme på avveie. På nettsiden deres har de også en funksjon der du kan spore pakken din etter at du har lagt inn en bestilling slik at du kan følge med på hvor pakken din befinner seg. Urverket tilbyr 90 dagers åpent kjøp som vil si at du står fritt til å returnere varen i denne perioden så lenge produktet fremstår som ubrukt og i sin eventuelle originalemballasje. Leveringstiden varierer etter om de har klokken på lager eller må bestille levering fra sitt fjernlager og fraktkostanden kommer an på hvilket leveringsalternativ du velger når du utfører bestillingen. Urverket har også kategoriene Salg og Outlet på nettsiden slik at du kan finne frem til de beste tilbudene

Komplimenter, klager og tips om Urverket
Har du handlet en klokke eller benyttet deg av noen av tjenestene til Urverket? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, bestillingsprosessen, servicen og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra dette selskapet. Vi ønsker å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne de beste butikkene på nett innenfor de ulike kategoriene.