Urverket

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Urverket

Armbåndsur kommer i en rekke stiler og varianter, og er kanskje et av de mest eksklusive accessoirene vi har. Er du på jakt etter en klokke eller et armbåndsur av god kvalitet og fra kjente merkevarer? Nå kan du stort sett finne hvilket som helst produkt på nett, men siden dette er sjeldne og kostbare produkter er det svært viktig at du benytter deg av en trygg og pålitelig forhandler. Urverket er en nettbutikk som påstår å selge klokker av beste kvalitet, men hvordan finner du ut om dette er riktig forhandler for deg? Her på denne siden deler vi informasjon og kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra Urverket for at du enkelt skal kunne avgjøre om dette er butikken du ser etter!

Om Urverket

Urverket er et selskap som selger klokker og armbåndsur på nett. Selskapet har eksistert siden 2006 og styres av et firma som heter SLG (Scandinavian Luxury Group AB), et norskregistrert utenlandsk foretak som holder til i Stockholm, Sverige. SLG er et selskap som påstår å være spesialister innen e-handel med eksklusive produkter og internasjonale nettverk gjennom ulike nettbutikker. Urverket mener i dag å være Skandinavias største nettbutikk for merkeklokker.

produkter og tjenester av Urverket

Urverket har et sortiment som de sier inneholder rundt 23.800 ulike klokkemodeller. De fører klokker både for kvinner og menn fra svært kjente merkevarer. Noen av de største merkene er blant annet Marc Jacobs, Armani, Diesel, Chanel, Gant og Lacoste. Når du kjøper en klokke fra Urverket har du automatisk en garanti på produktet. De har to ulike alternativer når det kommer til garantier: autorisert produsent garanti eller forhandlergaranti. De hevder også at de kun har trygge betalingsalternativer og forsikrede forsendelser slik at du er dekket dersom pakken din skulle komme på avveie. På nettsiden deres har de også en funksjon der du kan spore pakken din etter at du har lagt inn en bestilling slik at du kan følge med på hvor pakken din befinner seg. Urverket tilbyr 90 dagers åpent kjøp som vil si at du står fritt til å returnere varen i denne perioden så lenge produktet fremstår som ubrukt og i sin eventuelle originalemballasje. Leveringstiden varierer etter om de har klokken på lager eller må bestille levering fra sitt fjernlager og fraktkostanden kommer an på hvilket leveringsalternativ du velger når du utfører bestillingen. Urverket har også kategoriene Salg og Outlet på nettsiden slik at du kan finne frem til de beste tilbudene.

Komplimenter, klager og tips om Urverket

Har du handlet en klokke eller benyttet deg av noen av tjenestene til Urverket? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, bestillingsprosessen, servicen og annen informasjon du tenker kan være relevant for andre når de skal bestemme seg for om de ønsker å handle fra dette selskapet. Vi ønsker å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne de beste butikkene på nett innenfor de ulike kategoriene.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

G
Gabriella 1 år siden
8.5
Jeg har nylig kjøpt en klokke fra Urverket, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra start til slutt var alt veldig profesjonelt og effektivt. Nettstedet deres var lett å navigere gje...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk Kunden Opplevelse hos Urverket

Jeg har nylig kjøpt en klokke fra Urverket, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra start til slutt var alt veldig profesjonelt og effektivt. Nettstedet deres var lett å navigere gjennom, og det ga meg all den informasjonen jeg trengte om produktene. Da jeg valgte en klokke å kjøpe, hadde de et bredt utvalg av eksklusive merker til lavere priser enn andre steder på nettet. Jeg kunne spare opptil 40% på min klokke! Bestillingen min ble behandlet raskt og sendt umiddelbart. Klokken ankom raskt i en fullstendig beskyttende pakke som inneholdt alle dokumentene som fulgte med klokken da den ble produsert. Jeg er så fornøyd med denne opplevelsen at jeg vil definitivt handle igjen fra Urverket. Takk for en flott opplevelse!

G
Gabriella 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!