Urverket Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Urverket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gabriella
Jeg har nylig kjøpt en klokke fra Urverket, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra start til slutt var alt veldig profesjonelt og effektivt. Nettstedet deres var lett å navigere gjennom, o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kunden Opplevelse hos Urverket

  Jeg har nylig kjøpt en klokke fra Urverket, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra start til slutt var alt veldig profesjonelt og effektivt. Nettstedet deres var lett å navigere gjennom, og det ga meg all den informasjonen jeg trengte om produktene. Da jeg valgte en klokke å kjøpe, hadde de et bredt utvalg av eksklusive merker til lavere priser enn andre steder på nettet. Jeg kunne spare opptil 40% på min klokke! Bestillingen min ble behandlet raskt og sendt umiddelbart. Klokken ankom raskt i en fullstendig beskyttende pakke som inneholdt alle dokumentene som fulgte med klokken da den ble produsert. Jeg er så fornøyd med denne opplevelsen at jeg vil definitivt handle igjen fra Urverket. Takk for en flott opplevelse!


Andre så også på