Brando

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Brando

Brando.no er en norsk nettbutikk som representerer varemerke Brando på nettet, parallelt med de fysiske butikkene deres. De har et stort utvalg av klær til herre, dame og barn. Vil du finne ut mer om denne nettbutikken? Hvilke merker fører de? Er de profesjonelle? Kan jeg returnere en vare i de fysiske butikkene deres? Det lønner seg å bruke litt tid på å lese anmeldelser på ReviewsBird før man handler på nettet. Våre lesere vil gjerne dele erfaringene sine, og det er vi stolte av! Fortsett å lese for å finne ut mer om Brandos nettbutikk.

Om Brando

Brando ble etablert av Angen Gruppen, en familiebedrift som har jobbet med kleshandel siden 1953. De startet opp de første Jack and Jones butikkene, og i dag er også Brando en del av familien. Konseptet ble født i 2020. Brando har fysiske lokasjoner i tillegg til nettbutikken. Varemerket for barn opp til 12 år heter Brando Kids, mens Brando fører klær for damer og herrer. Bedriften er registrert i Trondheim, og de kan kontaktes på telefonnummer 73 50 60 60 eller e-postadressen hallo@brando.no. Hvis man melder seg inn for å motta nyhetsbrevet, kan man også få tilgang til spesialtilbud hos Brando.

Utvalget hos Brando

Brando tilbyr merker som Cleant Cut Copenhaguen, Lykkeland, Love Lolita, eller Hust and Claire. De har en del skandinaviske merker. I tillegg har de selvsagt Jack and Jones produkter, for som sagt er Brando og Jack and Jones en del av Angen Gruppen. Man kan finne veldig mange ulike varer innen de tre hovedkategoriene barn, dame og herre. Blazere, shorts, t-skjorter, topper, sko... For barn har de alt fra yttertøy til ulltøy og undertøy. Hvis du har lyst til å gjøre et kupp har de en egen kategori med rabatterte varer.

Frakt og kjøpsbetingelser hos Brando

Brando tilbyr gratis frakt over et visst beløp. Vanligvis er leveringstiden 1-4 virkedager. Pakkene kan hentes i en av Brandos butikker, eller de leveres på et avtalt utleveringssted. Ved retur må kunden dekke fraktkostnaden selv. Man må bruke returetikett, men betaler kun én gang, selv om man sender to pakker i retur. Eventuelt kan varen leveres i en av Brandos butikker. Det er viktig å merke seg at varene fra Brando Kids må leveres i en Brando Kids butikk, mens klærne for voksne leveres i en Brando butikk. De har fysiske lokasjoner mange steder i landet, og det virker som om kjeden holder på å vokse seg større.

Erfaringer med Brando

Her på ReviewsBird ønsker vi å være objektive. Vi presenterer bedriftene, så er det opp til deg å vurdere. Derfor er vi veldig nysgjerrige på handelen din hos Brando. Hvordan var din opplevelse som kunde? Hvordan ble du møtt av de ansatte, kunne de svare på spørsmålene dine? Har du prøvd å returnere en vare, enten med returetikett eller i en av de fysiske lokasjonene? Hvordan er prisene i forhold til andre butikker som har de samme merkene? Vi blir kjempeglade om du tar deg et minutt til å skrive om erfaringene dine med Brando.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

L
Lon Ortiz 1 år siden
9.5
Jeg hadde nylig en flott opplevelse med Brando.no! Som kunde var jeg ute etter moteplagg både for voksne og barn, og nettbutikken deres tilbyr nettopp det. Jeg fant fort ut at de har et bred...

Alle anmeldelser ( 1 )

Flott handleopplevelse hos Brando

Jeg hadde nylig en flott opplevelse med Brando.no! Som kunde var jeg ute etter moteplagg både for voksne og barn, og nettbutikken deres tilbyr nettopp det. Jeg fant fort ut at de har et bredt utvalg av merker som Golightly, Ravn Ravn, A-View, mbyM, Selected og mange flere - noe som gjorde shoppingopplevelsen min både spennende og variert. Fraktprosessen var behagelig enkel med fast fraktpris. Jeg satte også pris på at returprosessen ble tydelig beskrevet på siden deres i tilfelle jeg skulle trenge å bytte noen produkter senere. De fleste produktene var av høy kvalitet og passformen var veldig bra. Det tok bare kort tid før bestillingene mine ankom døren steg for steg track & trace. Alt i alt har jeg ingenting annet enn positive ting å si om denne nettbutikken. Derfor vil jeg absolutt anbefale Brando.no hvis du leter etter trendy klær for hele familien!

L
Lon Ortiz 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
10
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!