Brando Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Brando

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lon Ortiz
Jeg hadde nylig en flott opplevelse med Brando.no! Som kunde var jeg ute etter moteplagg både for voksne og barn, og nettbutikken deres tilbyr nettopp det. Jeg fant fort ut at de har et bredt utval...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott handleopplevelse hos Brando

  Jeg hadde nylig en flott opplevelse med Brando.no! Som kunde var jeg ute etter moteplagg både for voksne og barn, og nettbutikken deres tilbyr nettopp det. Jeg fant fort ut at de har et bredt utvalg av merker som Golightly, Ravn Ravn, A-View, mbyM, Selected og mange flere - noe som gjorde shoppingopplevelsen min både spennende og variert. Fraktprosessen var behagelig enkel med fast fraktpris. Jeg satte også pris på at returprosessen ble tydelig beskrevet på siden deres i tilfelle jeg skulle trenge å bytte noen produkter senere. De fleste produktene var av høy kvalitet og passformen var veldig bra. Det tok bare kort tid før bestillingene mine ankom døren steg for steg track & trace. Alt i alt har jeg ingenting annet enn positive ting å si om denne nettbutikken. Derfor vil jeg absolutt anbefale Brando.no hvis du leter etter trendy klær for hele familien!


Andre så også på