Revolution Race Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Revolution Race

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Von
Jeg har nylig kjøpt turklær og utstyr fra RevolutionRace, og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Kvaliteten på klærne er fantastisk, og passformen er flott. Jeg setter også stor pris på det ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min Positive Erfaring med RevolutionRace

  Jeg har nylig kjøpt turklær og utstyr fra RevolutionRace, og jeg er veldig fornøyd med mine erfaringer. Kvaliteten på klærne er fantastisk, og passformen er flott. Jeg setter også stor pris på det store utvalget av fargerike alternativer - endelig føler jeg ikke at jeg må velge mellom funksjonalitet eller stil når jeg skal på tur. Ikke bare var produktene gode, men kundeservicen var også enestående. Leveringen var gratis og rask, noe som gjorde hele prosessen enkel og sømløs. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale RevolutionRace til noen som trenger nye turbekledninger eller utstyr. De leverte virkelig hva de lover: fantastiske klær for turgåere til rimelige priser.


Andre så også på