Familiebutikken Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Familiebutikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bauch
Jeg nylig handle på Familiebutikken.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Utvalget av babyklær og barneklær fra kjente merkevarer som Hummel, Wheat, Reima, Kattnakken, Levis, Dock Boot, M...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En flott butikk for familieshopping

  Jeg nylig handle på Familiebutikken.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Utvalget av babyklær og barneklær fra kjente merkevarer som Hummel, Wheat, Reima, Kattnakken, Levis, Dock Boot, Marmar og Konges Sløjd var imponerende. Nettsiden var enkel å navigere gjennom og det tok ikke lang tid før jeg fant akkurat det jeg lette etter. Jeg likte spesielt godt at de hadde både baby- og barneklær i samme butikk. Leveringen av produktene mine var rask og effektiv. Klærne ble pakket pent inn da de ankom i posten. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Familiebutikken til andre som leter etter kvalitetsbaby- eller barneklær til overkommelige priser. Takk for en flott shoppingopplevelse!


Andre så også på