Ashild Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ashild

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Oscar
Jeg har nylig handlet hos Åshild og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De tilbyr et bredt utvalg av klær spesielt designet for modne kvinners kropper, og størrelsene varierer fra 38-54, sam...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utrolig fornøyde damer hos Åshild

  Jeg har nylig handlet hos Åshild og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De tilbyr et bredt utvalg av klær spesielt designet for modne kvinners kropper, og størrelsene varierer fra 38-54, samt 20-serien. Jeg satte pris på at det også ble tilbudt undertøy og klær i store størrelser. Klærne de selger er både behagelige å ha på seg og motebevisste, noe som virkelig gjorde opplevelsen min positiv. Det var lett å finne plagg som passet meg perfekt og ga meg en selvtillitsboost - fordi hvem elsker vel ikke å føle seg bra i hva man har på seg! Jeg ble også imponert over den omfattende samlingen av hjelpemidler de hadde. Dette viser at de bryr seg om kundene sine utenfor bare salget av klær. Alt i alt vil jeg anbefale Åshild til alle kvinner der ute som ønsker moderne klær laget for sin figur, god verdi for pengene sine og topp hakk service.


Andre så også på