Famme Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Famme

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sheila Schinner
Jeg har nylig kjøpt treningsklær fra Famme, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Klærne føles behagelige mot huden, og passformen er perfekt når jeg trener. Jeg la spesielt merke ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Imponerende utvalg av funksjonelle læringstykker Takk for vel utført jobb Only positive review

  Jeg har nylig kjøpt treningsklær fra Famme, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Klærne føles behagelige mot huden, og passformen er perfekt når jeg trener. Jeg la spesielt merke til de sømløse plaggene - det gjør en stor forskjell for komforten under trening. Fargene på klærne er levende og holder seg bra etter flere vasker. Jeg likte også at de har et utvalg tights med scrunch-effekten - det gir en fin form til baken! Alt i alt var min opplevelse av å handle hos Famme svært positivt. Det var tydelig at produktene deres hadde blitt designet nøye i Norge, og at materialutvalget var gjort med tanke på både funksjonalitet og stil. Produktkatalogen deres imponerte meg også - de hadde virkelig tenkt på alt: sports-BHer, crop-tops, joggebukser, gensere...alt man trenger når man skal ut å løpe eller tilfitnessstudioet! Jeg vil definitivt anbefale Famme til alle som leter etter treningsklær av god kvalitet!


Andre så også på