Famme

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Famme

Anmeldelse av Famme

Famme er en fantastisk sportswear-merkevare som alle bør kjenne til. Fra deres stilige og trendy leggings til deres komfortable og støttende treningsbh-er, har Famme virkelig satt standarden for hva som kan forventes av treningsklær. Med et bredt utvalg av produkter, er det noe for enhver smak og stil.

Leggings og tights av høy kvalitet

En av de største fordelene med Famme er deres leggings og tights av høy kvalitet. De er laget av materialer av beste kvalitet som gir optimal komfort og bevegelsesfrihet under trening. I tillegg er de utrolig motstandsdyktige mot rynker og deformasjoner, slik at de alltid ser bra ut.

En annen ting jeg setter stor pris på med Famme-leggingsene er den brede og elastiske linningen. Den holder seg på plass og gir god støtte uten å være for stram eller ubehagelig. Dette gjør at jeg kan fokusere på treningen uten å måtte justere buksen hele tiden.

Treningsbh-er som kombinerer stil og støtte

Famme tilbyr også et imponerende utvalg av treningsbh-er som kombinerer stil og støtte på en perfekt måte. Enten du foretrekker enkle og minimalistiske design eller mer detaljerte og moderne bh-er, finnes det noe for enhver smak.

Det jeg liker mest med Famme-treningsbh-ene er at de gir god støtte og samtidig er behagelige å ha på seg. De er konstruert med tanke på trening, slik at de holder alt på plass, selv under de mest intense øktene. I tillegg har de en flatterende passform som fremhever figuren på en fin måte.

Stil og mangfold

En ting som virkelig skiller Famme fra andre sportswear-merker, er deres fokus på stil og mangfold. De tilbyr et bredt spekter av farger, mønstre og design som passer til enhver personlighet og stil. Enten du foretrekker duse og nøytrale farger eller sterke og iøynefallende mønstre, vil du finne noe som passer deg hos Famme.

Som en person som alltid har vært litt motvillig til å prøve nye trender og mønstre, har Famme virkelig fått meg til å trå utenfor komfortsonen min. Jeg har oppdaget nye farger og design som jeg aldri hadde trodd ville passe meg, og det har virkelig gitt meg en boost av selvtillit på treningssenteret.

Som Coco Chanel en gang sa: "Mote forsvinner, stil forblir". Famme har virkelig klart å kombinere mote og stil i deres kolleksjoner, og det er noe jeg setter stor pris på. Jeg føler meg alltid godt kledd og selvsikker når jeg bruker produktene deres.

Konklusjon

Alt i alt er Famme en utrolig merkevare som jeg vil anbefale til alle som er ute etter stilige og komfortable treningsklær av høy kvalitet. Deres leggings, tights og treningsbh-er er perfekte for treningssenteret så vel som hverdagsbruk. Ikke bare er produktene deres funksjonelle og støttende, men de ser også fantastiske ut.

Uansett om du er en erfaren atlet eller bare begynner å trene, vil du finne noe som passer deg hos Famme. Deres stil og mangfold gjør at alle kan finne noe de elsker, samtidig som de føler seg komfortable og selvsikre.

Så ikke nøl med å prøve ut Famme. Du kommer ikke til å bli skuffet!

Gi ditt vurdering

Vi håper denne anmeldelsen var nyttig for deg. Har du prøvd produkter fra Famme? Vi vil gjerne høre din erfaring! Vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor og del dine tanker og meninger med oss og resten av fellesskapet.

Informasjon

rosenbergveien 15
0963 Oslo
rosenbergveien 15
Norge
post@famme.no

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

S
Sheila Schinner 1 år siden
7.5
Jeg har nylig kjøpt treningsklær fra Famme, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Klærne føles behagelige mot huden, og passformen er perfekt når jeg trener. Jeg la spesielt...

Alle anmeldelser ( 1 )

Imponerende utvalg av funksjonelle læringstykker Takk for vel utført jobb Only positive review

Jeg har nylig kjøpt treningsklær fra Famme, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Klærne føles behagelige mot huden, og passformen er perfekt når jeg trener. Jeg la spesielt merke til de sømløse plaggene - det gjør en stor forskjell for komforten under trening. Fargene på klærne er levende og holder seg bra etter flere vasker. Jeg likte også at de har et utvalg tights med scrunch-effekten - det gir en fin form til baken! Alt i alt var min opplevelse av å handle hos Famme svært positivt. Det var tydelig at produktene deres hadde blitt designet nøye i Norge, og at materialutvalget var gjort med tanke på både funksjonalitet og stil. Produktkatalogen deres imponerte meg også - de hadde virkelig tenkt på alt: sports-BHer, crop-tops, joggebukser, gensere...alt man trenger når man skal ut å løpe eller tilfitnessstudioet! Jeg vil definitivt anbefale Famme til alle som leter etter treningsklær av god kvalitet!

S
Sheila Schinner 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!