PatPat

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

PatPat

Å handle for små barn kan føles veldig stressende. Barn fortjener det beste fra sine kjære, men å få dette "beste" kan være en utfording. Over tid har forskjellige klesbutikker utviklet seg for å dekke denne etterspørselen. Mange fokuserer spesielt på klær for små barn og gjør livet enklere for mødre og kommende foreldre. Men fremkomsten av forskjellige butikker, som PatPat, som selger alle slags barneklær løste ett problem, men ga opphav til et annet. Hvordan bestemmer du nå de beste butikkene å beskytte som kunde, og de som skal ignoreres totalt? Det er her det er nyttig å lese anmeldelser fra andre kunder som har engasjert disse merkene. Muntlig vitnesbyrd og tilbakemeldinger fra tidligere kunder er ofte en god måte å få et glimt av den virkelige verdien av et merke. Gode ​​anmeldelser fra tidligere kunder kan ta lang tid for å forsikre nye kunder om at de tar riktig avgjørelse, mens et merke med dårlige anmeldelser fra et flertall av kundebasen er et åpenbart rødt flagg og bør unngås.

Om PatPat

PatPat er en av nøkkelaktørene i barneklærindustriens frontlinje. Det ble grunnlagt i 2014 av to tidligere hovedingeniører i IT-giganten Oracle; Albert Wang og Ken Gao under det juridiske navnet InterFocus Inc. For tiden har merket sitt hovedkvarter i Sans-Francisco-bukten, Silicon Valley. Ideen bak PatPat ble unnfanget av Ken da han ventet sitt første barn. Frustrert over erkjennelsen av at det var en reell mangel på virksomheter som fokuserte på barneklærkategorien, fortsatte Ken sammen med vennen Albert for å lage en shoppingplattform for mødre og kommende foreldre som gjør dem i stand til å finne moteriktige alternativer av god kvalitet for deres barn til rimelige priser.

Produkter og tjenester fra PatPat

PatPat er en handleplattform som tilbyr eksepsjonelt lave priser på trendy baby-, småbarns-, barn- og barselartikler. Disse rabattene går så langt som 50-90 rabatt og noen ganger totalt hundre prosent. Helt gratis! PatPat siterer deres gode forhold til produsenter som grunnen til at de kan tilby produktene sine til disse prisene. Den omgår mellommann/forhandlerbroen, og tilbyr dermed ekstremt lave priser som kanskje ikke er mulig i butikker. PatPat har også en mobilapplikasjon tilgjengelig på både Android- og Apple-plattformer. PatPat ønsker å tilby kvalitetsprodukter til sine kunder, og har som mål at alle deres kunder skal være tilfredstillt med sin handel. Når du kjøper babyklær, bør du vurdere funksjonaliteten deres. For nyfødte vil de tilbringe mesteparten av dagen på å sove, så velg definitivt noe behagelig, som en kimono-bodysuit, onesies, babyfooties eller en kjole. Igjen, du vil velge stiler som er enkle å ta på og av. Hvis du velger å ikke finne ut om babyens kjønn før fødselen, vil det være ideelt å ha en kjønnsnøytral palett. Mange merker har unisex-kolleksjoner for babyklær å velge mellom sammen med rosa for jenter og blått for gutter.

Klager, komplimenter og tips for PatPat

Hvis du noen gang har kjøpt et produkt fra PatPat, vennligst send en anmeldelse for selskapet. Hvor vakre og attraktive er produktene deres? Er produktene deres miljøvennlige som de hevder? Klarte du å finne riktig størrelse for barna dine? Hvor effektiv er PatPat kundeserviceavdeling? Vil du anbefale PatPat til andre? Hos ReviewsBird.no samler vi anmeldelser av ulike selskaper, slik at lettere kan finne ut hvem du kan stole på. Vi setter derfor pris på at du deler din erfaring.

Informasjon

650 Castro Street Ste. 120-458,
94041 Mountain View
650 Castro Street Ste. 120-458,
USA
https://www.patpat.com/article/help/contact
1-844-9-PATPAT

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jast 1 år siden
8.5
Jeg har nylig prøvd PatPat, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har et stort utvalg av klær til babyer og barn, samt matchende antrekk for hele familien. Jeg fant noen virkelig...

Alle anmeldelser ( 1 )

Anmeldelse: En positiv shoppingopplevelse hos PatPat

Jeg har nylig prøvd PatPat, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har et stort utvalg av klær til babyer og barn, samt matchende antrekk for hele familien. Jeg fant noen virkelig søte design som var forskjellige fra det vanlige utvalget jeg finner i butikker i nærheten av der jeg bor. Bestillingen min ble behandlet raskt, og leveransen var også svært effektiv. Jeg så også at de hadde daglige tilbud på produkter for både mor og baby, noe som ga meg virkelig gode rabatter på det jeg ønsket meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale å handle hos PatPat for alle som leter etter fine klær eller nyttige ting til hjemmet sitt. Jeg er sikker på at du vil finne mye du liker der!

J
Jast 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!