PatPat Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PatPat

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jast
Jeg har nylig prøvd PatPat, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har et stort utvalg av klær til babyer og barn, samt matchende antrekk for hele familien. Jeg fant noen virkelig søte de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: En positiv shoppingopplevelse hos PatPat

  Jeg har nylig prøvd PatPat, og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. De har et stort utvalg av klær til babyer og barn, samt matchende antrekk for hele familien. Jeg fant noen virkelig søte design som var forskjellige fra det vanlige utvalget jeg finner i butikker i nærheten av der jeg bor. Bestillingen min ble behandlet raskt, og leveransen var også svært effektiv. Jeg så også at de hadde daglige tilbud på produkter for både mor og baby, noe som ga meg virkelig gode rabatter på det jeg ønsket meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale å handle hos PatPat for alle som leter etter fine klær eller nyttige ting til hjemmet sitt. Jeg er sikker på at du vil finne mye du liker der!


Andre så også på