Dresslily

Alle anmeldelser

Dresslily

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Logo Climbing247.no
Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport...

Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke. Heldigvis er det mange forskjellige muligheter tilgjengelig, basert på hva du selv liker, og hvor stort utvlag det er på markedet. Dresslily er sånn sett bare enda et alternativ du har, men det er et veldig godt et. Har du erfaring med den? Om ikke, hvorfor ikke lese gjennom vår anmeldelse her for å få informasjon og vite litt mer om denne interessante butikken? Det kommer du nok ikke til å angre på, og da får du enda et alternativ når det er på tide for shoppingen. Så tar du deg et par minutter så får du alt du trenger.

Hva bør du vite om Dresslily?
Slik informasjon er alltid avhengig på den som leser, for det er kanskje ikke alltid det er like interesasnt for deg, som det kanskje er for andre. Men det er i de aller fleste tilfeller greit å vite litt om en butikk før man bruker penger der. Og dette er sannsynligvis en større butikk enn du tror. Den har vært i gang siden 2013, og har flere hundre millioner følgere på forskjellige sosiale medier. De selger også til veldig mange land rundt om i verden, så nesten uansett hvor du måtte befinne deg, så vil du kunne kjøpe produkter fra dem. Det er sånn sett et typisk kinesisk selskap som selger utenlands, og det er det ingenting i veien med.

Så er det også bra at dersom du bestiller for over 400 kroner så får du gratis frakt. Med tanke på hvor langt unna deres lager ligger i forhold til Norge så kan man trygt si at det er en ganske grei fordel å få med seg. Så ta en titt, det vil du ikke angre på.

Hva du kan kjøpe hos Dresslily.com
Som navnet antyder så er det kjoler, men det er ikke akkurat bare det som er fokuset. Og det er heller ikke en butikk bare for kvinner, da det også er en kategori for menn der. Men kvinner naturligvis målet, og da har de sikret et enormt stort utvalg som kan friste enhver. De har bokstavelig talt alt du behøver til din garderobe, uansett om det er tilbehør, badetøy, jakker, gensere, bukser eller undertøy. De har alt, og det svært gode priser der i tillegg som gjør det bare enda mer fristende.

En annen ting verdt å merke er at de også selger til kvinner i alle størrelser, uansett hvor små eller store, noe mange andre nettbutikker ikke er like flinke på å gjøre. Så det er alt i alt veldig mye positivt hos Dresslily, og det er jo også lett å se hvorfor den har hatt så mye suksess. Ta gjerne en titt, det er ikke noe du kommer til å angre på, så får du også noe fint hjem.

Har du handlet der? Om det er tilfellet skriv til oss, og fortell om det.