Dresslily Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dresslily

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rogers
Jeg har nylig kjøpt noen klær fra Dresslily sin nettbutikk, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene mine! Det var enkelt å finne det jeg lette etter på deres nettside, og prisene var f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde Kundeanmeldelser

  Jeg har nylig kjøpt noen klær fra Dresslily sin nettbutikk, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene mine! Det var enkelt å finne det jeg lette etter på deres nettside, og prisene var fantastiske. Jeg fant også mange av de nyeste mote trendene på deres; nye varer-seksjonen til opp til 85% rabatt. Da jeg bestilte klærne mine, fikk jeg også 15% avslag som en ny bruker. Frakten gikk raskt og produkter kom innen rimelig tid i postkassen min. Kvaliteten på klærne var overraskende god for prisen. Til tross for min bekymring for potensielle størrelsesproblemer da jeg handlede online, passet alle plagg glimrende. Videre fantes det pålitelige størrelsesguider under hver artikkel slik at du kan sjekke hva som passer deg best før du legger artikkelen i handlekurven din. Alt i alt kan jeg uten tvil anbefale Dresslily både når det gjelder kundeservice ved levering levert etc., frakt samt kvalitet-prisforholdet!


Andre så også på