Shaping New Tomorrow Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Shaping New Tomorrow

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Simonis
Jeg har nettopp kjøpt noen klær fra Shaping New Tomorrow, og jeg må si at opplevelsen min var fantastisk. Klærne deres er virkelig av overlegen kvalitet og gir en maksimal komfort som jeg aldri før...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Komfortabel Handleopplevelse

  Jeg har nettopp kjøpt noen klær fra Shaping New Tomorrow, og jeg må si at opplevelsen min var fantastisk. Klærne deres er virkelig av overlegen kvalitet og gir en maksimal komfort som jeg aldri før har opplevd fra andre klesmerker. Det som imponerte meg mest, uten tvil, var friheten til å bevege seg fritt i klærne mine. Så selv om de ser ut som klassiske herreklær, kan jeg virkelig strekke meg så langt jeg vil i dem! Jeg satte også pris på at produktene deres ble designet i Danmark og produsert i Portugal - merkevaren legger tydeligvis stor vekt på den europeiske arven når det gjelder perfeksjonering av håndverksteknikk. Dette gir ytterligere trygghet for å vite at du støtter bærekraftige produkter. Til slutt vil jeg nevne den generelle handleopplevelsen: tjenesten var upåklagelig og ekstrainnsatsen ble satt pris på når de svarte raskt på alle henvendelser eller spørsmål underveis. Å kunne dra nytte av 100 dager med åpent kjøp var også et pluss for meg. Alt i alt hadde jeg en flott tid shopping hos Shaping New Tomorrow! Jeg anbefaler absolutt dette merket til enhver stilbevisst mann som ønsker uovertruffen komfort kombinert med et stilfullt utseende!


Andre så også på