Gymshark

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Gymshark

Vi vet alle hvor viktig det er å trene og holde seg frisk hver dag. Men selv om du vet om det, kan det være ganske vanskelig å finne motivasjonen til å gjøre det fordi det vanligvis er mye morsommere ting å gjøre. Alle har forskjellige ting som motiverer dem, noen vil se motivasjonsvideoen mens andre vil høre på virkelig gode sanger. Noe som kan være en motivasjon for mange er å handle nytt treningstøy som du så kan bruke på treningssenteret eller under løpeturen. Gymshark er et selskap som selger og produserer treningsklær. Hvorfor bør du handle hos Gymshark? Er de virkelig så gode som alle sier? Les anmeldelser her for å finne ut hva Gymshark sine kunder faktisk tenker om dette merket. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse. Les videre for å finne ut hva Gymshark har å tilby og høre om erfaringer fra andre kunder.

Om Gymshark

Gymshark ble grunnlagt i 2012 av den engelske universitetsstudenten Ben Francis da han følte at markedet for treningsklær manglet, og derfor utviklet han og flere venner sin egen silketrykkoperasjon. Siden den gang har selskapet blitt Storbritannias raskest voksende bedrift ved å utnytte fordelene med sosiale medier fullt ut med mer enn 3 millioner lidenskapelige følgere og kunder i 131 land og på tvers av en rekke sosiale applikasjoner.
Selskapet drar også nytte av sponsingen av 18 kjente og globale sosiale medier-stjerner, som deler treningsråd med fans, demonstrerer kapasiteten til merkevarens produkter og jobber for å inspirere andre til å utvikle seg selv for å oppnå sitt største potensial. Disse sponsede idrettsutøverne deltar også på Gymshark All Access-show og andre internasjonale treningsstevner der fans kan samhandle med idrettsutøverne og selskapets grunnleggere. Selskapets kjerneverdier er Familie, Progresjon og Visjon, og de legger sitt fokus på å gi deres internasjonale fellesskap av idrettsutøvere og fans progressive, kunstnerisk konstruerte og effektive produkter.

Tjenester og produkter hos gymshark

Gymshark-nettstedet tilbyr online bestillinger av treningsklær for menn og kvinner som t-skjorter, shorts, leggings, hettegensere og sports-BHer, samt sportstilbehør som shaker og vannflasker, vesker og armbånd. Produksjonen av klærne deres fokuserer på ultralette materialer, samt visse mer fokuserte serier som Seamless Apparel og deres DRY Moisture Management-produkter for optimal trening. De fleste produkter kan refunderes i sin helhet dersom de returneres innen 30 virkedager, ubrukt og uvasket med et returskjema vedlagt. Krav for defekte varer må fremsettes innen 14 dager etter levering. E-gavekort er også tilgjengelig for kjøp, som passer til gaver. De jobber stadig med å utvikle nye kolleksjoner, samtidig som de bruker store resurser på markedsføring via sosiale medier. Dette er en av grunnene til at du kanskje har opplevd en del eksponering for dette merket fra for eksempel instagram.

Klager, komplimenter og tips

Har du tidligere brukt noen av Gymsharks produkter? Var de normale i størrelsen? Maksimerte de treningspotensialet ditt? Eller syntes du at kvaliteten manglet eller stilene var ukomfortable? Hvordan var din kundeserviceopplevelse med selskapet? Legg igjen en anmeldelse nedenfor for å dele med andre din ærlige mening om Gymsharks produkter og tjenester for å hjelpe andre treningsfans med å oppdage treningstøyet for å maksimere treningen og nå sitt optimale potensial.

Informasjon

GSHQ, Central Boulevard
B90 8AB Solihull
GSHQ, Central Boulevard
Storbritannia
support@gymshark.com

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jamil 2 år siden
9
Jeg har nylig kjøpt treningstøy fra Gymshark sin offisielle nettbutikk og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. Utvalget av både menns- og kvinners treningsapparel var stort o...

Alle anmeldelser ( 1 )

Min gode erfaring med Gymshark sin online butikk

Jeg har nylig kjøpt treningstøy fra Gymshark sin offisielle nettbutikk og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. Utvalget av både menns- og kvinners treningsapparel var stort og hadde gode priser. Klesplaggene ser virkelig ut som de gjør på bildene, så det var ingen overraskelser i forhold til kvalitet eller størrelse. Kjøpsprosessen gikk knirkefritt og bestillingen min ble sendt raskt ut, noe som betyr at jeg kunne begynne å bruke klærne mine innen få dager etter bestillingen. En ting som imponerte meg spesielt var materialkvaliteten på produktene deres. Det føltes komfortabelt å ha på seg klærne mens man beveget seg rundt under treningen min, noe som absolutt bidro til en bedre ytelse under treningen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Gymshark's nettbutikk for alle som søker prisgunstig treningsklær av høyeste kvalitet!

J
Jamil 2 år siden
10
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
9
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!