Gymshark Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Gymshark

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jamil
Jeg har nylig kjøpt treningstøy fra Gymshark sin offisielle nettbutikk og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. Utvalget av både menns- og kvinners treningsapparel var stort og hadde...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min gode erfaring med Gymshark sin online butikk

  Jeg har nylig kjøpt treningstøy fra Gymshark sin offisielle nettbutikk og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. Utvalget av både menns- og kvinners treningsapparel var stort og hadde gode priser. Klesplaggene ser virkelig ut som de gjør på bildene, så det var ingen overraskelser i forhold til kvalitet eller størrelse. Kjøpsprosessen gikk knirkefritt og bestillingen min ble sendt raskt ut, noe som betyr at jeg kunne begynne å bruke klærne mine innen få dager etter bestillingen. En ting som imponerte meg spesielt var materialkvaliteten på produktene deres. Det føltes komfortabelt å ha på seg klærne mens man beveget seg rundt under treningen min, noe som absolutt bidro til en bedre ytelse under treningen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Gymshark's nettbutikk for alle som søker prisgunstig treningsklær av høyeste kvalitet!


Andre så også på