Radical Storage Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Radical Storage

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Llewellyn Haley
Jeg har nylig brukt Radical Storage for å lagre bagasjen min mens jeg utforsket en ny by. Jeg må si at erfaringen min med tjenesten var veldig positiv. Det var utrolig enkelt å bestille online, og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Erfaring med Revolutionary Bagasjeoppbevaringstjeneste

  Jeg har nylig brukt Radical Storage for å lagre bagasjen min mens jeg utforsket en ny by. Jeg må si at erfaringen min med tjenesten var veldig positiv. Det var utrolig enkelt å bestille online, og det beste av alt er at prisen var svært overkommelig. Da jeg ankom destinasjonen, fant jeg bagasjeoppbevaringsskapet i nærheten av der jeg bodde uten noen problemer, siden de har mange plasseringer rundt omkring i verden. Jeg satte inn bagasjen min og fikk en kvittering – alt gikk knirkefritt. På slutten av dagen kom jeg tilbake til oppbevaringsstedet mitt for å hente tingene mine og igjen møtte jeg ikke noen problemer eller hindringer når det gjaldt hentingen. Radical Storage gir virkelig den ideelle tjenesten for reisende som ønsker et trygt sted å oppbevare bagasjer på veien. Hvis du også er ute etter optimal løsning når det kommer til sikkerhet, pris og praktisk brukervennlighet, vil Radical Storage være et godt alternativ!


Andre så også på