Trainline Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Trainline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Moen
Jeg har nylig benyttet meg av tjenestene til Trainline, og jeg kan med glede si at det var en utmerket opplevelse. Søkemotoren deres er rask og enkel å bruke, slik at du kan finne de billigste togb...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Togbilletter med Trainline: En god opplevelse fra start til slutt! (Note: Translated from English).

  Jeg har nylig benyttet meg av tjenestene til Trainline, og jeg kan med glede si at det var en utmerket opplevelse. Søkemotoren deres er rask og enkel å bruke, slik at du kan finne de billigste togbillettene på tvers av Europa i løpet av noen få klikk. Det som gjør Trainline særlig attraktivt for reisende er muligheten til å kunne lagre så mye som 61% på togreiser i Storbritannia ved hjelp av Railcard-ordningen. Dette sparte meg enormt mye penger når jeg booket min siste tur. Trainline-appen fungerte også utmerket for meg når jeg trengte å sjekke opp-to-date tidspunkter for avganger mens jeg var på farten. Alt i alt vil jeg anbefale Trainline til alle reisende som ønsker et problemfritt alternativ for å skaffe seg rimelige togbilletter over hele Europa!


Andre så også på